Görüş Bildir
Haberler
Uzaya Gitsen Yanında Götüreceğin 3 Şeyi Söylüyoruz!

Uzaya Gitsen Yanında Götüreceğin 3 Şeyi Söylüyoruz!

Algida
03.06.2022 - 18:51 Son Güncelleme: 03.06.2022 - 19:23

Son günlerde uzay haberleri bir hayli çoğaldı. Bir Türk vatandaşının uzaya gönderilmesi, Twister Cosmix'in 15 Haziran'da uzaya fırlatılması derken bizim de aklımızda bazı sorular oluştu.

Mesela sen uzaya gitsen yanına ne alırsın? Cevabı testimizde!

Testimizi çöz, sonucu hep birlikte görelim!

1. Öncelikle bunlardan hangisini çantandan asla çıkarmadığını öğrenelim?

2. Peki bu yiyeceklerden hangisini daha çok seversin?

3. Kaç yakın arkadaşın var diye sorsak?

4. Uzaya gitmeden önce dünyada yapacağın son şeyi söyle bakalım.

5. Uzaya bir dondurma gönderecek olsan bu aşağıdakilerden hangisi olurdu?

6. Son olarak yapmaktan en çok keyif aldığın şeyi seç bakalım!

Yatak, Yastık, Yorgan

Verdiğin cevaplara bakılırsa uykuyu senin kadar sevene az rastlanır. Seni bıraksalar tüm gün uyursun. Açıkçası bundan büyük zevk de alıyorsun. Çevrendeki bazı kişiler bundan bazen rahatsız olsa da sen enerjini toplayıp günü zinde geçirmeye özen gösteriyorsun! Uzayda da bol bol enerjiye ihtiyacın olacak gibi.

Telefon, Bilgisayar, Oyun

Telefon, Bilgisayar, Oyun

Verdiğin cevaplara bakılırsa tam bu çağın insanı olduğunu söyleyebiliriz. Bir elinle bilgisayardaki işleri hallederken diğer elinle telefonda gündemi takip edebiliyorsun. Teknoloji senin dört bir yanını sarmış. Bunun sebebi de aslında sosyal ilişkilerinin iyi olması ve sürekli arkadaşlarınla iletişimde kalmak istemen. Bu yüzden uzaya bile gitsen kimseyle bağını koparmak istemezsin sen!

Tencere, Tabak, Erzak

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir yemek tutkunusun. Senin için bu bazen stres atma yöntemi, bazen kendini geliştirebileceğin bir alan, bazen de hünerlerini sergileyebileceğin bir uğraş. Sadece yapmayı değil yemeyi de sevdiğini anlıyoruz. Uzayda bu alanda kendini geliştireceğine eminiz.

+Bonus: Twister Cosmix

+Bonus: Twister Cosmix

Twister Cosmix'in galaksiler arası lezzet sarmalı uzayda sana çok yardımcı olacak!

15 Haziran'da Konya Bilim Merkezi'nden uzaya fırlatılacak olan ve yaklaşık 100.000 ft’i aşarak Armstrong levelına çıkacak olan Twister Cosmix'i sen de geçerken belki yanına alabilirsin! 😅

Ama uzaya şimdi nasıl gidilir diyorsan, hiç uğraşmadan Barış Özcan'ın 2 saat sürecek canlı yayını ile Twister Cosmix'in uzay yolculuğuna anlık olarak eşlik edebilirsin! ✨✨