Görüş Bildir
Haberler
Uzak Mesafe İlişkisinde Seni Zorlayan Şey Ne?

etiket Uzak Mesafe İlişkisinde Seni Zorlayan Şey Ne?

Ema
08.11.2023 - 22:01

Mesafeler sevgiye engel değil ama kabul edelim zorlayıcı olabiliyor. Peki, uzak mesafe ilişkisinde seni zorlayan şey ne? Birlikte görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçmeni rica edelim...

2. Aranızda ne kadar mesafe var?

3. Partnerin hep bulunduğu o uzak yerde kalmak istese nasıl tepki verirsin?

4. Ne sıklıkla görüntülü görüşme yaparsınız?

5. Onsuz gecelerde nasıl uyuyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Özlemini nasıl gideriyorsun?

7. Son olarak, partnerinin yanına taşınmayı düşünür müsün?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kavuşmak için sabırsızlanıyorsun!

Sevdiğin insanla aranızda uzun mesafeler varken, onun yanında olamamanın getirdiği özlemle baş etmek bazen zorlayıcı olabiliyor. Onu bir an önce yanında görmek, bol bol sarılmak ve özlem gidermek istiyor; geçirdiğiniz güzel zamanları hatırlayarak bu hislerle baş etmeye çalışıyorsun. Merak etme, hepsi geçici!

Ayrılık endişesi!

Sen partnerinle aranıza giren mesafelerin ilişkinizi yıpratmasından, uzun süre fiziksel olarak görüşememenin duygusal anlamda da aranızdaki bazı şeyleri köreltmesinden çekiniyorsun. Bir süre görüşemediğin partnerinin senden ayrılacağını ya da o zorunlu ayrılık anının gelip çatacağını düşünüyor, bu durumdan korkuyorsun. Eğer ilişkinin temelleri sağlamsa ve ilişkiyi devam ettirmek için bazı fedakarlıklarda bulunmaya sıcak bakıyorsanız endişelenecek bir şey yok!

Yalnızlık!

Uzak mesafe ilişkisinde evinde ya da dışarıda hissedeceğin yalnızlık hissiyle baş etmekte zorlanacağını düşünüyor, bu yüzden endişeleniyorsun. Oysa partnerinin teknoloji vasıtasıyla istediğin her zaman yanında olabileceğini, onunla birçok şeyi tıpkı eskiden olduğu gibi paylaşabileceğini unutmamalısın!  Eğer ilişkinin temelleri sağlamsa ve ilişkiyi devam ettirmek için bazı fedakarlıklarda bulunmaya sıcak bakıyorsanız endişelenecek bir şey yok!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın