Görüş Bildir
Haberler
Uyuyan Gelininin Yüzüne Kızgın Yağ Döktü; Gözaltına Alınıp Serbest Bırakıldı

Uyuyan Gelininin Yüzüne Kızgın Yağ Döktü; Gözaltına Alınıp Serbest Bırakıldı

Tekirdağ'da bir kadın, uyuyan gelinin yüzüne kızgın yağ dökerek yaktı. Yüzü ve vücudunda ikinci derece yanıklar oluşan genç kadının şikayetçi olduğu kayınvalide gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı. Tedavisi devam eden talihsiz kadının doktoru ise 'Şu an için net olarak söyleyemediğimiz bazı konular var. Bunlardan bir tanesi nihai kalacak iz, diğeri de fonksiyon kaybının olup olmayacağıdır. Bunu zaman gösterecek' diye konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın haberine göre eşi memur olan ev hanımı Nursel Demir, bir süre önce eşinden ayrılan kayınvalidesi Fatma Ç'yi 5.5 yaşındaki oğlunun bakımına yardımcı olması için evlerine davet etti. 

Ancak bir süre sonra gelin-kayınvalide arasında tartışma başladı.

Yaşanan  tartışma sonrası gelin Nursel Demir, kayınvalidesi Fatma Ç'den evlerinden ayrılmasını istedi. Bunun üzerine Fatma Ç, uyurken odasına girdiği gelinin yüzü ve vücuduna kızgın yağ dökerek yaktı.

"Bana bu caniliği nasıl yaptı?"

"Bana bu caniliği nasıl yaptı?"

Acı içinde uyanan Nursel Demir eşi tarafından çağrılan ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Demir, daha sonra Çorlu'daki özel bir hastaneye sevk edildi   

Tedavisi süren Demir, 'Eşim rahatsız olduğu için kayınvalidemi çocuğa bakmasını için çağırdık. 10 gündür bizde kalıyordu. Dün de kendisiyle tartışmamız olmuştu evine gidecekti. Bana bu caniliği nasıl yaptı. Elindeki kaynar suyu yüzüme boşalttı. Büyük bir acı ile uyandım. Kaynar ve yağlı suydu. Gözümü açtığımda ambulans gelmişti. Devlet Hastanesi'ne gittik ve daha sonra buraya geldik. Eşim de davacı şikayetçi bende sonuna kadar davacı ve şikayetçiyim' dedi.

"Hayati tehlikesi yok"

"Hayati tehlikesi yok"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Nursel Demir'in hayati tehlikesinin olmadığını belirten doktoru; 'Şu an için net olarak söyleyemediğimiz bazı konular var. Bunlardan bir tanesi nihai kalacak iz, diğeri de fonksiyon kaybının olup olmayacağıdır. Bunu zaman gösterecektir. Bunu an azına indirmek için uğraşıyoruz' dedi.

Gözlatına alınan kayınvalide serbest bırakıldı

Gözlatına alınan kayınvalide serbest bırakıldı

Kayınvalide Fatma Ç.

Oğlu ve gelininin şikayeti üzerine gözaltına alınan Fatma Ç. ise savcılık talimatı ile serbest bırakıldı ancak hakkındaki soruşturma devam ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mizantropist

terlik atan anne hapiste, yağ döken anne serbest. afedersiniz mal mısınız?

Andy Dufresne

iyi bari savcı yüzüne kızgın yağ dökülen gelini gözaltına aldırmamış.

deli-sabit

Mahkemeler tarafından korunan bu canilerle, tecavüzcülerle, işkencecilerle aynı toplumda yaşıyoruz...