Görüş Bildir
Haberler
Uyuşturucu Ticaretinden Tutuklanan Akat ile Fotoğrafı Çıkan Dilipak: 'Keneviri Konuşmaya Gelmişti'

etiket Uyuşturucu Ticaretinden Tutuklanan Akat ile Fotoğrafı Çıkan Dilipak: 'Keneviri Konuşmaya Gelmişti'

Uyuşturucu ticareti suçlamasıyla tutuklanan Ali Osman Akat ile fotoğrafı çıkan yazar Abdurrahman Dilipak, 'Kolombiya- Türkiye hattında iş tutanlar herkesin kapısını çalmışlar. Benimle de Kenevir konusunu konuşmak için gelmişti' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

L’actone Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Akat’ın da aralarında bulunduğu altı şirket sahibi, Kolombiya’dan Türkiye’ye “kozmetik ürün” adı altında kokain getirdikleri iddiasıyla tutuklandı.

Ali Osman Akat'ın kendi internet sitesinde Cumurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dahil çok sayıda AKP ile fotoğrafının bulunduğu ortaya çıktı.

Detaylar için 👇

Dilipak'la da fotoğrafı çıktı

Dilipak'la da fotoğrafı çıktı

Akat’ın Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak’la da fotoğrafı paylaşıldı. Bunun üzerine Dilipak sosyal medyadan bir açıklama yaptı ve şunları söyledi:

'Kolombiya- Türkiye hattında iş tutanlar herkesin kapısını çalmışlar. Benimle de Kenevir konusunu konuşmak için gelmişti. Ben de ABD iş yapanların ilgisini çekiyor, ama bizimkilerden kimse kurumsal olarak gelmiyor diye düşünmüştüm. MİT bu işi biliyor mu idi, ya da CIA ve FBI!? İşin içinde Almanlar da var.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
17
9
5
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Trabzonnn

Kenevir müthiş bir bitkidir. Ondan her şey yapabilirsin doğanın en büyük hediyesi ama doğru kullanırsan

Mr Logical

İnsan beyni de öyle. Üstelik yasak da değil. Ama ne şekilde kullandıklarını görüyoruz. O yüzden doğru şekilde kullanılacağına inanmak biraz fazla iyimserlik ... Devamını Gör

Uğur YAMAN

Ali Osman Akat : abi bir sigara var öfffff... ulan heryer pislik içinde, izahı olmayanın mizahı olur dedik ama durmuyor ki.

1.Harald

keneviri devletin kendisinin üretmesi gerek. Kumaştan kağıda çok sağlıklı ürünler üretilebiliyor. Üretilen kumaş ile yapılan ayakkabı var, yırtılmıyor , ter... Devamını Gör

1.Harald

ürünün markası : Hempkey