Görüş Bildir
Haberler
Uyuşturucu ile mücade etmiş ve kazanmış 15 Yabancı Ünlü

Uyuşturucu ile mücade etmiş ve kazanmış 15 Yabancı Ünlü

Selçuk OLUM
06.11.2018 - 17:38

Bir kişinin başına gelebileceği en kötü problemlerden biri belki de uyuşturucu veya alkol bağımlılığıdır. Ve yıldızlar bir istisna değildir: Onlar kadar herkes de risk altındadır.

Bugün videqo , kendilerini değiştirmeyi ve kötü alışkanlıklardan kurtulmayı başaran güçlü iradeli ünlülerin bir listesini sunuyor!

Kaynak: https://brightside.me/wonder-people/1...

Bu İçerik videqo tarafından oluşturulmuştur.

Bu İçerik videqo tarafından oluşturulmuştur.

Angelina Jolie

Angelina Jolie

© 3 Arts Entertainment © Aflo Images/East News

'Neredeyse her türlü ilacı kullandım. Onlar benim için gerçekten karanlık zamanlardı.'

İnanılmaz bir şekilde, bu sözler gezegendeki en çarpıcı kadınlardan birine ait! Angelina Jolie'nin biyografisi acı deneyimlerle doludur: anoreksiya ve depresyondan muzdaripti.

Ancak, Lara Croftfilminde başrol oynadığı zaman , Angie zaten “temizlendi ve kurtuldu” .

Bu filmde rol aldıktan sonra oyuncu dünyaca ünlüydü, bir çocuğu evlatlık edindi, sonrasında Brad Pitt'le aşkına başladı ve başka bir çocuğu evlatlık kabul ettik. . Angelina etrafını çevreleyen yaşamaya değer insanlar onu bağımlılığı yenmeyi başardı.

Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.

© Eyevine / Doğu Haberler  © Invision / East News

Bir aktör ailesinden gelen bu karizmatik genç adam her zaman parlak bir gelecek için planlamıştı. Ancak Robert ilk denemesini şöhretle kavuşamadı ve vahşi bir ihtilaf ve kötü madde kullanımı döneminden geçti. O günler ve geceler skandallar, büyük stüdyolarla sözleşmelerin kaybedilmesi ve kanunla ilgili ciddi sorunlara neden oldu.

Oyuncu 16 ay hapse ve zorunlu tedaviye mahkum edildi . Neredeyse bir yıl bir klinikte geçirdi, ardından ilaç kullanmayı bırakmaya karar verdi. Robert'in arkadaşları onun yeni roller almasına yardım etti ve eleştirmenler geri dönüşüne olumlu tepki gösterdi. Downey Jr.'un Iron Man'daki performansının hak ettiği başarısını takiben,  aktörün kendi sözleşme koşullarını Hollywood patronlarına dikte etmeye başladığı zaman geldi.

Yine de, Robert'in kazanmış olduğu prestijli film ödüllerinin, bağımlılıktan yitirilen yıllar için olduğunu kim bilebilirdi.

Adele

Adele

© eastnews  © eastnews

Kariyerinin başında, Adele sahneye nasıl baktığı konusunda çok endişe ediyordu. Cesaret kazanmak için gösterilerinden önce içmeye başladı. Yavaş yavaş, bu alışkanlık gerçek bir soruna dönüştü.

“Bu kadar sarhoş olduktan sonra, sahneye çıkmam gerektiğinde, kendi şarkılarımın kelimelerini unutmuşum. Bu, hayatımın en kötü gecesiydi  diyor sanatçı.

2009 yılında, Adele alışkanlıklarını bırakmaya karar verdi çünkü hangoverler sesini etkilemeye başladı ve konser günlerinde uykusuz kalmasına neden oldu. Ligament isimli cerrahi müdahaleyi takiben, şarkıcı içmeyi bıraktı ve şimdi sağlıklı bir yaşam tarzına öncülük ediyor.

Anthony Hopkins

Anthony Hopkins

“Gençliğimde, içmenin, rahatlamanıza, özgür hissetmenize ve dolayısıyla daha iyi bir aktör olmanıza yardımcı olduğunu düşünürdüm.  Mesleğimde birçok insan aynı şekilde düşünüyor. __Yanlıştalar,” diyor Anthony Hopkins.

1964'te Hopkins Ulusal Tiyatro'da bir iş aldı ve daha sonra bu yıl sarhoşluk nedeniyle görevden alındı. __“15 yıl boyunca, ısırmayacağım her şeyi içtim“ diyor ünlü aktör.

Bir gün, Hopkins arabasının direksiyonunda tamamen yabancı bir yerde uyandı ve oraya nasıl geldiğini hatırlayamadı. “Sarhoşken, bazen direksiyonda uyuya kalırdım. __Ve kolayca başka bir arabaya çarpabilir veya bir yaya üzerinde sürebilirdim.” diyor Anthony. Bu olaydan sonra oyuncu içmeyi bırakmaya karar verdi.

Alkol neredeyse beni öldürdü. Eğer durmamış olsaydım, şimdi Meksika’da yerlerde uzanmış bir halde bulurdunuz . En iyi ihtimalle bir kaktüsün altında gömülü olurdum.

Bugün, Hopkins 79 yaşında ve 41 yıldır ayıktı - hayatının neredeyse yarısı.

Drew Barrymore

Drew Barrymore

Drew çok genç yaşta çok popüler oldu ve bu ağırlığı kaldıramadı. 13 yaşında bir alkol bağımlısı oldu. Yavaşça ama kesinlikle tersine dönüşüyordu: güzel bir kuğudan Hollywood'un çirkin bir ördekçiğine. Sayısız skandallar, öfke nöbetleri ve aşırı dozlar sonunda oyuncuya bir rehabilitasyon kliniğinde sekiz aylık bir hatıra ile hayatına iz bıraktı.

Kliniği terk ettikten sonra, o, dokunaklı ve şaşırtıcı derecede gelişmiş anıları yazdı. Daha sonra Drew, partilerde bir garson ve bir manken olarak çalıştı ve aynı zamanda Hollywood'a doğru yola çıktı. Bugün, Barrymore aranan bir oyuncu, bir film stüdyosu sahibi ve iki sevimli kızı olan bir anne.

Depresyona yenilmemesine neyin yardımcı olduğunu sorduğumuzda, “Her zaman, hayat sizi dizlerinin üzerine koyar. Peki, bu dua için uygun bir duruş değil mi? Diye cevapladı

Eminem

Eminem

'Merhaba, benim adım Marshall ve ben bir bağımlıyım' dedi belgeselde rapçi. Birkaç yıl önce uyuşturucularını karıştırdı ve aşırı doz aldı. O zaman, sadece hızlı tıbbi müdahale, sanatçının hayatını kurtarmayı başardı.

En nihayetinde uyuşturucu kullanımının çukurundan çıkmak için ona yardım eden şey, kızı ve iki evlatlık kızının sorumluluk duygusuydu. Bugün Eminem, onun tek bağımlılığı olan müzikle model bir babadır.

Kristin Davis

Kristin Davis

Akut sahne korkusundan muzdarip oyuncu, cesaret için içmeye başladı. Gençken, 25 yaşındayken, Kristin tam bir alkolik haline dönüşmüştü.

En iyi arkadaşı, hayatını yok ettiğini ve yardım etmeye karar verdiğini göremedi: Kristin'i Alkolikler, Anonim toplantılara ve yoga kurslarına katılmaya ikna etti. İşe yaradı. O zamandan beri, Kristin'in tek bir krizi yoktu ve hatta Script'in her zaman kendi kokteyllerini içerdiğini öğrendiğinde Sex ve the City'deki rolü reddetmek istemişti  . “Kendime bir bardak şarap bile izin vermekten korktum,”  dediğini hatırlıyor ünlü aktris. Alkol kullanmadan kendimi iyi hissediyorum ve hiç şansı yok.”

Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe

Harry Potter filmlerinin başarısı , aktörün normal bir yaşam sürmesini engelledi ve depresyona batmaya başladı. Efsanedeki son bölümün çekimi sırasında Daniel sıklıkla sette sarhoş oldu.

Daniel Radcliffe, 2015 yılında alkol bağımlılığından muzdarip olduğunu kabul etti. 'Sarhoş olduğumda, farklı bir insan oldum. Bazen sabahları, ben oraya nasıl geldiğimi anımsamadan, bilinmeyen bir apartmanda uyanırdım. Sürekli olarak moralim bozuldu, ben de içmeye devam ettim. Yaklaşık beş saat süren bir yürüyüşe çıkmıştım. Bu süre boyunca, bir zamanlar hiç içki içmeme isteğimi hissettim. Bu , temiz havada yürümem gerektiğini ve egzersiz yapmam gerektiğini farkettiğim andır... Bu günlerde her şeyi yapıyorum ve ben hiç içmiyorum. '

Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson

Samuel erken gençlik döneminden beri oyunculuk yapmak için kendini heveslendirdi, bu yüzden Atlanta'daki Morehouse Koleji'nde Drama Fakültesi'ne gitmeyi seçti. Mezun olduktan sonra, sinema, tiyatro ve televizyonda çok başarılıydı ama başarıya ulaşamadı: yönetmenler alkol ve uyuşturucu sorunları yüzünden onunla çalışmayı reddettiler. 1980'lerin sonunda, aktör rehabilitasyon merkezinde bu duruma son verdi.

Jackson'a göre , hayatındaki en zor an: , rehabilitasyondayken, karısının ve kızının gözlerine baktı ve 'Merhaba, ben Sam'im ve uyuşturucu bağımlısıyım' dedi.

Tedavisi tamamladıktan sonra, Samuel 100'den fazla filmde başlamış, birçok prestijli ödül almış ve en önemlisi örnek bir koca ve baba olmuştur.

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne

Kelly, büyük ve korkunç babası Ozzy'nin kendini yıkıcı bağımlılık eğilimlerini devraldı . Bu psikolojik problemleri gidermek için her gün düzinelerce hap tüketen, bazen başka maddelerle karıştıran genç bir şöhret. Kızın kendisiyle olan memnuniyetsizliği artarken, kiloları ve ilaç dozları artmaya devam etti. Son rehabilitasyon sürecinde, kendini mahvetmekten vazgeçmek için Kelly yeni bir albüm kaydetmeye ve spor yapmaya başladı.

Günümüzde Kelly harika görünüyor. Kendiniz için görmek için Instagramda ona göz atın ! Korkunç bir kızın modern ve kendine güvenen bir kadın olduğu söylenebilir!

Sting

Sting

Şu anda ünlü bir şarkıcı olan Sting'in bir zamanlar alkol ve halüsinojenik maddelerin büyük bir hayranı olduğuna inanmak zor . 

Sting'in sürekli duraksaması , ilk karısının onu terk ederek iki çocuğunu da beraberinde götürmesine yol açtı. Bunu takiben, sanatçı yeni bir hayata başlamaya karar verdi. Kısa bir süre sonra, şarkıları fırtına ile çeşitli ödüller aldı ve platin disk başarısına kadar gitti. Bugün Sting, örnek bir koca ve altı çocuğun babasıdır.

Steven Tyler

Steven Tyler

“'Seks, uyuşturucu ve rock-n-roll!” Bu genç Steven'ın yaşam tarzı ve kendisi idi. O günlerde, onun etrafında neredeyse hiç popüler bir rocker yoktu. Ancak, 20 yıl süren alem sonrasında Tyler, ikinci karısının yardımıyla bağımlılıklarından kurtulmayı başardı.

Müzisyen, eski tavrını bu şekilde şöyle anlatıyor: “Aileme, çocuklarıma ve arkadaşlarıma acı vermek için kullandım.”

Steven, uyuşturucu ve içkiyi bıraktıktan sonra soldaki fotoğraf çekildi - çürükler sadece talihsiz bir düşüşün sonucudur.

Elton John

Elton John

Sir Elton John utangaçlığın üstesinden gelmek için gençliğinde uyuşturucu kullanmaya başladı. Yavaş yavaş, arkadaşlar ve sevilenler onu terk etti. Annesi bile sonunda ülkeyi terk etti. Sonra, 1975'te Elton neredeyse aşırı dozdan ölüyordu. 1990 yılında şarkıcı kendini doktorlara teslim etti ve tam bir rehabilitasyon tedavisi kursu aldı.

Bugün Elton kayıp gençliğini şöyle anlatıyor: Hayatımın büyük bir kısmını hiçbir şey için harcadım; çünkü bağımlılığım sayesinde sürekli kendime daldım.”

Britney Spears

Britney Spears

Britney Spears'ın yıldızlığa yükselişi erken çocukluk döneminde başladı. İlk önce bir koroda şarkı söylüyordu, sonra televizyon şovları ve sonunda solo bir kariyeri vardı. Üç yılda başarılı üç albümün kaydedilmesi, sıkı bir programa, para kazanmaya ve şöhret kazanmaya devam etmişti. Bunların hepsi, Britney'yi şiddetli uyuşturucu alma, alkol bağımlılığı ve aile skandallarına sürüklüyordu. İki oğluna ebeveyn haklarından mahrum kalmak, durumu daha da kötüleştirerek, şarkıcının ruhunu tamamen kırdı.

İşini tam kontrol altına alarak şarkıcıyı uçurumdan kurtarmış olan babasıydı. Kızının eski bağlarını kopardı ve çocuklarını görmesi için yasal hakkı geri kazandı. Yavaş yavaş, sevdikleriyle çevrilen, Britney iyileşmeye başladı.

Çocuklarını, ailesini ve kariyerini neredeyse kaybetmiş olan sanatçı, uyuşturucu bağımlılığını bırakmayı başarmış ve başarılı bir şekilde müzik dünyasına geri döndü.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın