Görüş Bildir
Haberler
Üsküdar Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdür Yardımcısı'ndan 'Cumhuriyet Valsi'ne Tepki: 'Rezalet, İhanet, Edepsiz Dans'

etiket Üsküdar Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdür Yardımcısı'ndan 'Cumhuriyet Valsi'ne Tepki: 'Rezalet, İhanet, Edepsiz Dans'

Batuhan
31.10.2019 - 12:25

Üsküdar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdür Yardımcısı Cihat Türkmen, Salacak sahilindeki 29 Ekim etkinliklerini hedef aldı. Türkmen, sahnede sergilenen dans gösterisi için 'Üsküdar'a ihanet' ifadelerini kullandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İBB'nin düzenlediği Üsküdar Salacak sahilinde 19.00’da başlayan 29 Ekim kutlama etkinlikleri kapsamında sahnede, kadın ve erkek çiftlerden oluşan dansçılar ‘Cumhuriyet Valsi’ni sergiledi.

Türkmen görüntüleri 'An itibariyle Üsküdar meydanındaki rezalet' sözleriyle paylaştı

Danstan bir görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşan Üsküdar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdür Yardımcısı Cihat  Türkmen, sosyal medya hesabından kutlamaları hedef aldı.

AKP’li Müdür Yardımcısı Türkmen’in paylaşımına kısa sürede birçok sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi. Türkmen bir takipçisinden gelen “Hilmi Türkmen başkanımızın izni dahilinde Nevmekan’da ya da başka konumlarda yapılan çalgılı konser ne peki?” sorusuna yanıt verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Bu edepsiz dansın bizim değerlerimizle ne ilgisi var?"

"Bu edepsiz dansın bizim değerlerimizle ne ilgisi var?"

Türkmen yanıtında, konserlere karşı olmadığını belirtirken “Bu görüntülerin konserle ne ilgisi var? Bu edepsiz dansın bizim değerlerimizle ne ilgisi var, hem de Üsküdar gibi manevi ağırlığı olan hüdai şehirde diyorum” dedi, kutlamalar için Yenikapı’yı adres gösterdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1383
1054
145
69
30
26
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sedat Yılmaz

işin kötü yanı, bu insanlar yetki sahibi.

Pasif Kullanıcı

Alelade bir danstan bile cinsellik çıkaracak kadar cinsel açlığa sahip birer orospu çocuğusunuz. Bu memlekette yüzlerce çocuk hatta bebekler bile tecavüz ed... Devamını Gör

Resho

Hakikaten Rabia sen bu kafayla iyiysin de diğer kafan hiç çekilmiyor. Valium falan mı kullanıyorsun?

Buse Mercan

senin karına acıdım, yazık bi danstan bile çükün kalktıysa vay haline kadının, keşke biraz evlenmeden sevişseydin