Görüş Bildir
Haberler
Usain Bolt Pekin'de Kendine Güveniyor

Usain Bolt Pekin'de Kendine Güveniyor

Enver K.
21.08.2015 - 17:40

Dünyanın en hızlı adamı ve Jamaika takımının diğer üyeleri 15. Dünya Atletizm Şampiyonası öncesi açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

14 dünya ve olimpiyat şampiyonluğu bulunan Dünyanın En Hızlı Adamı Usain Bolt, 15. Dünya Atletizm Şampiyonası öncesi büyük bir güven içinde Pekin’e geri dönüyor.

Bolt, PUMA ve Jamaika Atletizm Federasyonu’nun ortak gerçekleştirdiği basın toplantısında şunları söyledi: “Önümüzdeki hafta iyi koşmak ve unvanlarımı korumak istiyorum. Bunu başarabilecek kondisyona ulaşmak için geçtiğimiz haftalarda yoğun olarak antrenman yaptım.”

“Şampiyonaların benim için her şeyden önemli olduğunu herkes bilir. Bu amaç için antrenman yapıyorum. Tek seferlik yarışlar önemli. Ama madalya ve unvan kazanabileceğiniz tek yer Şampiyonalar. Bu yılki yarış sezonum daha iyi olabilirdi. Ama antrenörüme ve onun beni doğru zamanda doğru şekle sokma yeteneğine güvenim tam.”

“Antrenman yapmak çok önemli. Bir sporcunun dünya sahnesinde yarışacak kondisyona ulaşmak için ne kadar çok çalışması gerektiğini çoğu insan anlamıyor. Vaktimin büyük kısmı pistte ve ağırlık kaldırmada geçiyor. Koşmak kolay görünüyor olabilir ama o noktaya ulaşmak için perde arkasında büyük emekler harcanıyor.”

“Pekin, 2008 Olimpiyat Oyunları’nda benim için her şeyin başladığı yer. Bu şehir ve bu stadyumun bende müthiş hatıraları var. Geri dönmek çok güzel. Cumartesi günü yeniden piste çıkmayı dört gözle bekliyorum.”

Usain Bolt'ın sponsoru olan PUMA firması ise başarılı atletin şampiyonada giyeceği ayakkabıyı ise şu şekilde tanıttı;

Usain Bolt, kendisine yenilikçi koşu ve antrenman ürünleri tedarik eden PUMA ile on yıldan uzun süredir birlikte çalışıyor. PUMA, Bolt’un pistte ve spor salonunda antrenman yaparken giydiği IGNITE XT antrenman ayakkabısınıönümüzdeki ay tanıtıyor.

Maksimum enerji dönüşü, konfor ve dayanıklılık için tasarlanan IGNITE, PUMA’nın şimdiye kadarki en duyarlı ayakkabısı olma unvanını taşıyor. Üstün yastıklama ve ideal sekme kuvveti sağlayan IGNITE Foam köpük teknolojisi attığınız her adımı destekliyor. Yıllar süren araştırmalar sonucu elde edilen bu patentli köpük, yüksek enerji geri dönüşü ve uzun süre dayanıklılık sağlayan poliüretan içeriyor.

Çok amaçlı antrenman ayakkabısı yeni IGNITE XT, yoğun antrenmanlar sırasında enerjisini ve hareket kabiliyetini en yüksek seviyeye çıkarmak isteyen sporcuları hedefliyor. Bütün ayakkabı boyunca uzanan esneme kanalları her yönde hızlı ve dinamik hareketi mümkün kılıyor. Orta ve yan yüzlerde artırılan topuk kalınlığı yanal hareketleri destekliyor.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın