Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Rapçı Başından Vurularak Öldürüldü! Spotify’da En Çok Dinlenenlerden Biri Olan Einer Hayatını Kaybetti…

Ünlü Rapçı Başından Vurularak Öldürüldü! Spotify’da En Çok Dinlenenlerden Biri Olan Einer Hayatını Kaybetti…

dila bahar
22.10.2021 - 17:42

Daha önce kaçırılan ve tecavüze uğrayan İsveç’in ünlü rapçisi Einar öldürüldü. Ünlü rapçinin ani ölümü sevenlerini şok etti. 19 yaşındaki Einar'ın Första Klass şarkısı Spotify'da 33 milyondan fazla dinlenmişti. Limanda başından ve göğüsünden vurularak öldürülen Einar’ın katili kim? İşte haberin detayları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Polis ekipleri genç yıldızın bulunduğunda ağır yaralı olduğunu ancak kısa süre içinde yaşamını olay yerinde yitirdiğini rapor etti.

Katil Yakalanmadı

Katil Yakalanmadı

Cinayete kurban giden ünlü rapçi Einar'ın katilleri hala aranıyor. Polis, kaçan iki kişinin peşine düştü. Ancak Einar cinayeti ile ilgili henüz bir tutuklama yapılmadı. İsveç gazetesi Aftonbladet ve İsveç televizyonu SVT,  Einar'ın son zamanlarda birkaç tehdit aldığını cinayetin çete bağlantılı olabileceğini öne sürdü. Nisan aylarında Einar baş rakibi başka bir rapçi tarafındın kaçırılmıştı. Silah zoru ile bir kaç saat rehin alındıktan sonra serbest bırakılan Einar'ın kaçırılması olayında tecavüze uğradığı da daha sonra ortaya çıkmıştı. Einar'ı kaçıran kişinin en büyük rakibi başka bir rapçi Yasin Mahmoud olduğu iddia edilmişti. Yasin, Einar'ı kaçırmak için komplo kurmaktan suçlu bulunarak 10 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Einar Kimdir?

Einar Kimdir?

16 yaşında ünlü olan rapçi Einar, şarkılarını ilk olarak sosyal medya platformlarından duyurdu.2019 yılında Katten şarkısı ile ilk çıkışını gerçekleştirdi. Şarkı İsveç listelerinde bir numaraya yükseldi ve ilk albümü Första Klass'a dahil edildi.Spotify'da 33 milyondan fazla dinlenen Första Klass ve 29 milyon dinlenen Gamora da popüler şarkılarından bazıları.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın