Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Oyuncu Uma Thurman En Karanlık Sırrını Açıkladı! "Hiç Kimse İsteyerek..."

Ünlü Oyuncu Uma Thurman En Karanlık Sırrını Açıkladı! "Hiç Kimse İsteyerek..."

Müge Kakşi
23.09.2021 - 23:33

Kill Bill ve Pulp Fiction gibi kült filmlerde rol alan ünlü oyuncu Uma Thurman, Washington Post gazetesinde ABD'de çıkan kürtaj yasasına göndermede bulunan bir makale kaleme aldı. Thurman makalesinde daha önce hiç açıklamadığı büyük sırrını açıklayarak gündem oldu. İşte Uma Thurman'ın büyük sırrı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

UMA THURMAN'DAN BÜYÜK SIR

Pulp Fiction, Kill Bill serisi başta olmak üzere birçok unutulmaz filmde rol alan 51 yaşındaki Uma Thurman ‘Şimdiye kadarki hayatımın en karanlık sırrı’ diye tanımladığı bir gerçeği itiraf etti.

'Bunu açıklayarak kazanabileceğim hiçbir şey yok, hatta kaybedeceğim çok şey olabilir. Bu benim hayatımın en karanlık sırrı. Sizi temin ederim ki hiç kimse isteyerek o masaya yatmaz...'

Bunlar, 20'li yaşlarının sonunda, kariyer basamaklarını yeni yeni tırmanmaya başladığı sırada hamile kalan ve bebeğini aldıran ünlü oyuncunun 'yazılı itirafından' satırlar.

'KİMSE İSTEYEREK KÜRTAJ MASASINA YATMAZ'

Thurman, Washington Post gazetesi için, ABD'nin Teksas eyaletinde çıkan ve büyük tartışmalara yol açan kürtaj yasasına göndermeler yapan bir makale kaleme aldı.

Henüz 20'li yaşlarındayken kendisinden yaşça çok büyük bir adamdan hamile kaldığını söyleyen Thurman, bebeğini aldırdığını açıkladı.

'Bu sırrımı açığa vurmakla kazanabileceğim hiçbir şey yok, ama belki kaybedecek çok şeyim olabilir' diye yazan Uma Thurman 'kimsenin isteyerek kürtaj masasına yatmayacağını da' satırlarına ekledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın