Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Oyuncu Blake Lively'den Kızlarına Dair Açıklamalar: Beni Çalışırken Görmeleri...

Ünlü Oyuncu Blake Lively'den Kızlarına Dair Açıklamalar: Beni Çalışırken Görmeleri...

GNS
15.11.2021 - 20:41

Gossip Girl Serena karakteriyle hafızalara kazınmış Blake Lively kızlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kendi gibi oyuncu olan Ryan Reynolds'la 2012 yılında evlenmiş; James, Inez ve Betty adında üç çocuk sahibi olmuşlardı. Eşi Ryan Rynolds ve kendisinin yoğun çalışma tempolarının yanında zamanlarının çoğunluğunu çocuklarına ayırdıklarını belirten Blake Lively 'Kızlarımın benim annelik dışında bir kimliğim olduğunu bilmesini istiyorum' ifadeleri dikkat çekti. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üç çocuk annesi Hollywood yıldızı Blake Lively kızlarının kendisini çalışırken görmesinden hoşnut olduğunu ifade etti. 'Kızlarıma annelik dışında bir kimliğe sahip olduğunu gösterebilmem lazım' ifadelerini kullanan Lively yaptığı açıklamayla fazlaca dikkat çekti.

Annelik Dışında Bir Kimliğim Var

Annelik Dışında Bir Kimliğim Var

Gossip Girl' dizisinde canlandırdığı 'Serena' karakteri ile yıldızı parlayan Blake Lively, 2012 yılında ünlü aktör Ryan Reynolds ile nikah masasına oturmuştu. James (6), Inez (5) ve Betty (2) adında üç kızı bulunan Lively, samimi açıklamalarda bulundu.

Anne Olarak Varlığımı Hissettirmek İstiyorum

Anne Olarak Varlığımı Hissettirmek İstiyorum

People'a konuşan Blake Lively, çocuklarına annelik dışında bir kimliğe sahip olduğunu gösterebilmenin önemi hakkında konuştu. 34 yaşındaki oyuncu, 'Elimden geldiği kadar bir anne olarak yanlarında bulunmak ve varlığımı hissettirmek istiyorum ama aynı zamanda en iyi anne olmanın en iyi yolunun onlara bir hayatınız olabileceğini, bir tutkunuz olabileceğini ve yalnızca anne olmak dışında bir kimliğe sahip olabileceğinizi göstermek olduğunu düşünüyorum.' dedi.

Blake Lively, daha sonra 'Onlara kendilerini güçlü biçimde ifade edebileceklerini ve her şeyin mümkün olduğunu öğretmek de çok önemli!' ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncuya göre, kızlarına bu dersi öğretmek için annelerinin çalıştığını görmelerini sağlamak gerekiyor. Blake Lively, ayrıca çocuklarını sık sık işe götürdüğünü açıkladı.

Hollywood yıldızı, anne olmanın bütünüyle her şeyi kapsadığını ve bir yandan çalışma fırsatı bulamayan birçok anne bulunduğunu kabul ederken, kızlarının kendi kimliğine sahip olmanın çok önemli olduğunu anlamasının gerekliliğinden bahsetti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
6
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın