Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Müzisyen Scott Weiland Tur Otobüsünde Ölü Bulundu

Ünlü Müzisyen Scott Weiland Tur Otobüsünde Ölü Bulundu

Batuhan
04.12.2015 - 10:29

Dave Navarro, Stone Temple Pilots ve Grammy ödüllü Velvet Revolver topluluklarının eski solisti Scott Weiland'ın öldüğünü açıkladı.

Weiland'ın ölüm haberini, Jane's Addiction grubunun gitaristi Dave Navarro Twitter üzerinden duyurdu. Haber kısa süre sonra Facebook sayfasından paylaşılan bir mesajla da duyuruldu.

Scott Weiland'ın resmi Twitter sayfasında şu mesaj yer aldı: 'Stone Temple Pilots ve Velvet Revolver'in solisti olarak bilinen Scott Weiland, grubu The Wildabouts ile turnenin Minnesota, Bloomington ayağında uykudayken vefat etti. Bu süreçte ailesinin mahremiyetine saygı gösterilmesini rica ediyoruz.'

Kaliforniya doğumlu solist, kardeşleri Robert ve Dean Deleo ile birlikte kurduğu Stone Temple Pilots grubuyla 90'lı yıllarda önemli başarılara imza attı. 1993’te çıkış albümleri ' Core ', Billboard 200 listesinde 3'üncü sıraya yükseldi. Grup, bir yıl sonra Big Empty , Vasoline ve Interstate Love Song gibi hit'leri içeren Purple albümünü yayınladı.

Weiland 1986 ila 2013 yılları arasında Stone Temple Pilots, 2003'ten 2008'e kadar da Velvet Revolver kadrosunda yer almıştı.

Sanatatak

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
4
3
3
1
0
0