Görüş Bildir
Haberler
Ünlü İsimleri Savaş Otobüsü'nden Oyun Alanına Atarak Fortnite'a Konuk Eden 13 Kostüm

Ünlü İsimleri Savaş Otobüsü'nden Oyun Alanına Atarak Fortnite'a Konuk Eden 13 Kostüm

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hatırı sayılır bir oyuncu kitlesine sahip olan Fortnite battle royale türünün en popüler yapımlarının da başında geliyor. Ünlü isimleri ve popüler kültür ikonlarını da zaman zaman özel kostüm ve etkinlikler ile oyuna dahil eden Fortnite'ın bu konuda en dikkat çeken 13 kostümüne bir göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Marshmello

1. Marshmello

Dünyaca ünlü DJ için oyun içerisinde özel bir kostüme sahip olan Fortnite bunun yanı sıra oyuncuların karşısına bir de özel oyun içi konser ile çıkmıştı. Marshmello'nun oyun içi konseri dünyanın dört bir yanından rekor sayıda oyuncu tarafından da takip edilmişti.

2. Ninja

2. Ninja

Özellikle Fortnite yayınları ile tanınan dünyaca ünlü içerik üreticisinin kostümü de Icon Series kapsamında Fortnite'ta yerini alan en popüler görünümlerden. Kim Fortnite'ı oyunun en iyi isimlerinden biri olarak oynamak istemez ki?

3. Travis Scott

3. Travis Scott

Fortnite'ta konser veren ünlü isimlerden biri de Travis Scott. Ünlü sanatçı konseri ile Marshmello'nun kırdığı rekoru egale etmesinin yanı sıra kendi oyun içi kostümüne de kavuşan isimlerden.

4. John Wick

4. John Wick

Keanu Reeves tarafından hayat verilen sinemanın en çetin karakterlerinden olan John Wick de Fortnite dünyasına adım atmış olan ünlü isimler arasında. Adanın konseptine daha uygun pek az karakter düşünülebilirdi doğrusu.

5. Lara Croft

5. Lara Croft

Oyun dünyasının unutulmaz kadın karakterlerinin başında gelen Lara Croft güçlü kişiliği ve asla vazgeçmemesi ile Fortnite'ta da kendine daha şimdiden sağlam bir yer edinmeyi başaran isimlerden.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kratos

Fortnite'ın meşhur dansını yaparken görmeyi kişiliğine pek yakıştıramasak da öfkeli Spartalı Kratos da Fortnite evrenine bir şekilde adım atarak savaşa dahil olmuş karakterlerden.

7. Chief Hopper

7. Chief Hopper

Demogorgon gibi ürkütücü bir tehlikeye karşı kahramanca savaşan Chief Hopper için Fortnite'ın sürprizlerle dolu savaş alanı ne ifade ediyor bilmiyoruz ancak başının çaresine bakmakta hiç zorluk çekmediği kesin.

8. Deadpool

Bu zamana kadar pek çok Marvel karakterini Fortnite'ta gördük ancak bunlardan en çok aklımıza kazınanı hiç şüphesiz Deadpool oldu. Oyun içerisinde kendine ait bir de etkinliğe sahip oluş olan Deadpool mizah anlayışı ile adaya renk katıyor.

9. Mandalorian

9. Mandalorian

The Mandalorian dizisinin ana karakteri Din Djarin de Fortnite içerisinde savaşa katılan isimlerden. Üstelik oyuna eklenen kostüm setinin sırt süsü olarak The Child, ya da nam-ı diğer Baby Yoda'ya da kavuşabiliyorsunuz.

10. Michonne ve Daryl

10. Michonne ve Daryl

The Walking Dead'in gözü pek karakterleri Michonne ve Darly Fortnite dünyasında hayatta kalan son kişi olmak için mücadele eden karakterler arasında. Ne dersiniz, rakiplerinin onlar karşısında şansı var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Master Chief

11. Master Chief

Halo serisinin sevilen karakteri Master Chief de Savaş Otobüsü'nden Fortnite adasına iniş yapmak için atlayan isimler arasında. Sayısız savaştan sağ çıktığı gibi adada da hayatta kalmayı başardığına şüphe yok.

12. Harley Quinn

12. Harley Quinn

Fortnite'ın çılgın dünyasına elbette ki bu dünyaya ayak uydurabilecek çılgın isimler yakışır. Tüm deliliği ile adaya ayak basmış olan Harley Quinn oyuna dahil olmuş olan diğer DC karakterlerinin arasında unutulmayacak bir yere sahip.

13. Neymar Jr.

13. Neymar Jr.

Henüz resmi olarak kendi kostümüne kavuşmamış olsa da gerek yapılan sızıntılar, gerekse de ünlü yıldızın kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı Fortnite paylaşımı onun kostümünün de oyuna ekleneceğini gösteriyor. Yıldız oyuncunun paylaştığı gönderide pek çok ipucunun yer aldığını da hatırlatmakta fayda var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
3
3
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
pxx

Kratos'a bunu yapmicaktınız mq