Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Çiftlere Verdiğin Tepkilere Göre İlişki Durumunu Söylüyoruz!

etiket Ünlü Çiftlere Verdiğin Tepkilere Göre İlişki Durumunu Söylüyoruz!

17.04.2018 - 16:01

Bakalım sence bu ünlü çiftlerimizden hangileri birbirine yakışıyor ya da yakışmıyor?

Not: Çiftlerimizden bazıları , sizin de bildiğiniz gibi, gerçek hayatlarında beraberler bir kısmı da yalnızca beraber oynadıkları dizinin senaryosu gereği birlikteler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hande Erçel - Murat Dalkılıç?

1. Hande Erçel - Murat Dalkılıç?

2. Acun Ilıcalı - Şeyma Subaşı?

2. Acun Ilıcalı - Şeyma Subaşı?

3. İrem Helvacıoğlu - Ulaş Tuna Astepe?

3. İrem Helvacıoğlu - Ulaş Tuna Astepe?

4. Birce Akalay - İbrahim Çelikkol?

4. Birce Akalay - İbrahim Çelikkol?

5. Serenay Sarıkaya - Kerem Bürsin?

5. Serenay Sarıkaya - Kerem Bürsin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Murat Boz - Aslı Enver?

6. Murat Boz - Aslı Enver?

7. Kıvanç Tatlıtuğ - Başak Dizer?

7. Kıvanç Tatlıtuğ - Başak Dizer?

8. Erkan Kolçak Köstendil - Boncuk Yılmaz?

8. Erkan Kolçak Köstendil - Boncuk Yılmaz?

9. Neslihan Atagül - Kadir Doğulu?

9. Neslihan Atagül - Kadir Doğulu?

10. Hande Yener - Ümit Cem Şenol?

10. Hande Yener - Ümit Cem Şenol?
İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gökçe Bahadır - Mert Fırat?

11. Gökçe Bahadır - Mert Fırat?

12. Barış Arduç - Gupse Özay?

12. Barış Arduç - Gupse Özay?

13. Tolga Sarıtaş - Aybüke Pusat?

13. Tolga Sarıtaş - Aybüke Pusat?

14. Burak Deniz - Büşra Develi

14. Burak Deniz - Büşra Develi

15. Miray Daner - Boran Kuzum?

15. Miray Daner - Boran Kuzum?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Platonik!

Verdiğin cevaplara göre sen şu anda içten içe platonik bir aşk yaşıyorsun. Aklın, fikrin yalnızca onda. Fakat içinde yaşadığın büyük aşkı ona göstermeye bir türlü cesaret edemiyorsun. Bize sorarsan o senin duygularının biraz bile olsun farkında değil. Neredeyse belli etmemek için elinden gelen her şeyi yapmışsın. Bu şekilde devam edersen bu aşkın sonu pek iyi gitmeyecek. Ona kendini bir şekilde fark ettirmen lazım. Hem ne kaybedersin ki, kazanacaklarını düşün.Tabii belki de bu aşkının bir karşılığı olmayacak ama en azından denemiş olacaksın. Böyle oturup seyretmekle olmuyor o işler, bunu sen de çok iyi biliyorsun. Ayrıca anladığımız kadarıyla sen daha önce bu kadar büyük bir aşk hissetmemişsin kimseye. Bu yaşadığın duygunun seni mutlu mu yoksa mutsuz mu ettiğini de anlayamıyorsun. Hayatının en sıkıntılı ama bir o kadar da güzel zamanlarını geçirdiğini söyleyebiliriz. Kafan epey bir karışık, hala ne yapacağına karar veremiyorsun. Seviyorsan git konuş diyerek seninle vedalaşıyoruz biz de.

Aklın hala eskide!

Ah ah ne olacak senin bu hallerin? Bu geçmiş takıntından ne zaman kurtulacaksın? Resmen sırf eskiye takılıp kaldığın için artık etrafındaki hiç kimseyi fark edemiyorsun. İnsanların sana ne kadar değer verdiğini göremez hale geldin. Hatta umursamıyorsun bile. Yalnızca eski aşkının yeniden alevlenmesini bekliyorsun. Hayatına odaklanamadan, mutsuz bir şekilde devam ettiriyorsun yaşamını. Bunun ne  kadar sağlıksız ve yanlış olduğunu sana söylememiz gerekmiyor herhalde. Çünkü sen de aslında yanlış yaptığının farkındasın. Fakat anılarından kopamıyorsun bir türlü. Her şey ilk zamanlardaki gibi olacak yine eskiye döneceğim diye düşünüyorsun. Fakat öyle olmayacak... Şimdi tekrar barışsanız bile aradan akan sular, geçen zaman ikinizi de çok değiştirdi. Ne sen ne de o aynı kalmadınız. Belki sen onu çok bekledin ama o bu sırada başkalarını aldı hayatına. Ayrıca ilişkinizdeki problemleri ne çabuk unuttun? Ne kadar sıkıntılı ve mutsuz bir ilişki yaşadığını hatırla. İnsan uzak kaldığı zaman yani araya özlem girince yalnızca iyi anıları hatırlar. Hafıza bir anda siler bütün kötü zamanlarınızı. Halbuki sizi bu hale getiren o kötü anılar zaten. Umarız eskiyi artık unutursun ve yeni hayatına bir şans verirsin :)

Sevgilinle çok mutlusun!

Şuraya güzel, kocaman bir maşallah bırakalım öncelikle. Senin hayatında mükemmel giden bir ilişkin var. O kadar mutlusun ki gözün ondan başkasını görmüyor. Elbette arada yaşadığınız sıkıntılar oluyor ama bu zaten her ilişkide yaşanan basit sıkıntılardan. Sen de çok fazla büyütmüyorsun bu durumu zaten. İlişkinizin en güzel dönemini yaşıyorsunuz şu anda. İkinizde etrafınıza mutluluk saçıyorsunuz. Sizi gören herkes gıpta ile bakıyor. E malum, bu devirde saygı çerçevesi içinde güzel, insanı mutlu eden bir ilişki yürütebilmek pek kolay değil. Siz bunu çok iyi bir şekilde başarmışsınız. Hatta öyle ki, etrafınızdaki bir çok çifte rol model olmuşsunuz. Genelde bir problemleri olduğunda koşa koşa sana ve sevgiline danışıyorlar. Çünkü siz iki insanın yaşayabileceği en örnek ilişkilerden birine sahipsiniz. Mutluluğunuz daim olsun :)

Flörtlerin ardı arkası kesilmiyor!

Verdiğin cevaplara göre sen flört batağına düşmüşsün. Batak diyoruz çünkü biraz fazla kalabalık bir flört grubuna sahipsin. Elbette insanları tanımaya çalışıyorsun ve ona göre hareket ediyorsun. Bu normal bir durum ama sanki hepsine umut veriyor gibi de olmamış mısın? Gerçi flörtlerin halinden epey memnun. Burada sıkıntı yaşayan sen oluyorsun genelde. Nerede bolluk orada sıkıntı oluyor haliyle tabii. Hangi birine laf yetiştireyim, hangi birini tanıyayım diye kara kara düşünüyorsun. Bize sorarsan çözüm, bir an önce bu flört sayısını azaltmakta. Yoksa başının ağrısından kurtulamazsın. Biliyoruz ki sen de zaten içten içe artık ciddi bir ilişki yaşamak istiyorsun. Fakat karşına bir türlü doğru insanın çıkmaması, seni biraz da bu batağa sürükleyen şey olmuş. Tabii bir yandan da ciddi bir ilişkinin sorumluluğu senin gözünü korkutmuyor değil. Anlayacağın ilişki durumun gibi kafan da epey karışık. Umuyoruz ki mutlu olduğun bir ilişki durumuna sahip olursun. Sana bol şans diliyoruz :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
750
443
180
114
95
89
72
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TheCottonCandyHeart

Hepsine artı attım, "platonik!" yazdı; hepsine eksi attım, "sevgilinle çok mutlusun!" yazdı. Bunu neden mi yapıyorum? Çünkü ben bir işsizim.

Pasif Kullanıcı

Sevgilinle çok mutlusun! Şuraya güzel, kocaman bir maşallah bırakalım öncelikle. Senin hayatında mükemmel giden bir ilişkin var. O kadar mutlusun ki gözün o... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

hepsine olumsuz oy verdim hepinizden tiksiniyorum...buna rağmen sevgilinle mutlu çıktı yok hacım yok işte daha nasıl anlatalım derdimizi :D