Görüş Bildir
Haberler
Umursamaz Tavrıyla Çılgına Çeviren Yay Erkeklerini Tanıyoruz!

Umursamaz Tavrıyla Çılgına Çeviren Yay Erkeklerini Tanıyoruz!

astrooo
12.09.2022 - 06:47

Yay erkekleri yaşam enerjisiyle dolu, gezmeyi seven, sosyal ortamlarda kendini gösterebilen ve ortama çabuk uyum sağlayan bir burçtur. Yüksek enerjisiyle ortamda odak noktası olabilirler. Çok fazla konuşurlar ve her konu hakkında bir fikirleri mutlaka vardır.

İnsanlar üzerinde hakimiyet kurmayı severler fakat başkasının ona karışmasından hiç haz etmez ve karıştırmaz. Kendi kurallar koyar ama kendisine kural konulmasına tahammül edemez.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yüksek enerjisiyle sizi etkileyecek!

Rahatlığı ve umursamazlığı yüzünden kadınlar tarafından sevilmeyen bir burçtur. Eğer ince düşünceli ve romantik bir kadınsanız, yay erkeklerinden uzak durmanızı tavsiye ederim. Onların sizi anlaması mümkün değil. Eğer sizde onlar kadar rahat ve umursamaz olabilecekseniz ne ala... Çünkü enerjik, konuşmayı seven, eğlenceli taraflarıyla sizi içine çekebilir.

Sizce de yay erkekleri bir hayvan olsaydı bukalemun olmazlar mıydı?

Narsist burçlarımızdan olan yay erkekleri kendilerini pek severler. Tabii ki de ona göre dünyada ondan mükemmeli yoktur. Ama bunu daha sempatik bir biçimde gösterir. Oğlak veya kova gibi insanlara tepeden bakmazlar. Herkesle konuşur, her ortama uyum sağlarlar.

Çenesiyle kadınları tavlayan erkekler vardır ya hani... İşte karşınızda yay erkekleri!

Konuşkanlığı, ve samimiyetiyle kadınların aklını çelen yay erkeklerinin, çok geçmeden kötü yönleri gün yüzüne çıkar. Umursamaz ve rahat tavırları kadınlara pek hitap etmez.

Ben arkama bakmam, beni bugünüm ilgilendirir.

İlişkiye pek açık oldukları söylenemez. Birinden çok etkilenmedikleri sürece günlük, kısa süreli ilişkiler onlar için idealdir. Sürekliliği olan şeyler onlara sıkıcı gelebilir. Arkasını dönüp gitmek onun için kolaydır.

Ortamda ki eğlence ve enerji kaynağımız da geldi!

Yay erkeği ateş grubundan olduğu için arkadaşlarını yönetmeyi ve yönlendirmeyi sever fakat arkadaşlarının yaptığı güzel planlara da uymakta bir sakınca görmezler. Eğlence varsa yay da var. Eğlenceli her arkadaş grubunda belirgin bir şekilde yay erkeğini görebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sıkıntıya gelemezler, sorunlarınızı paylaşmaya kalkmayın!

Yay erkeklerinin ikili yakın arkadaşlıklarının olduğunu pek göremezsiniz. Genellikle arkadaş grupları arasında kafasına estiği gibi takılır. Çok yakın bağlar kurmaktan, dert dinlemekten ya da sürekli aynı kişilerle vakit geçirmekten pek hoşlanmazlar.

Duymadım, görmedim, bilmiyorum...

Duymadım, görmedim, bilmiyorum...

Aile bağları da çok kuvvetli değildir, genellikle erken yaşta aile evinden ayrılmış olurlar, Ailesiyle ilgili de sorumluluk almak istemezler, uzak olmayı tercih ederler. Onlardan gelecek herhangi bir sorunu, sıkıntıyı üzerlerine almak istemedikleri için 3 maymunu oynamayı tercih ederler.

Pot kırmak yayların işidir!

Bilerek ve isteyerek insanlara zarar vermeye çalışmazlar fakat vicdani muhakeme de yapamazlar. Çok düşünmeden konuştukları için mutlaka insanların canını sıkar veya kırarlar ve bundan dolayı vicdan azabı çekmezler.

Yayların meraklı olduğunu bilmeyenimiz yoktur herhalde?

Dedikodu yapmak hoşuna gider, zaten mutlaka kız arkadaş grubu da vardır. Her yerden haber alır ve oldukça meraklıdır. Zaten onlara konuşmak olsun arkadaşlar. Sizin konuşmanıza asla müsaade etmezler. Bıraksanız sabaha kadar konuşurlar.

Gerçekten aşık bir yay erkeği görmediyseniz, duyduklarınıza inanamayacaksınız!

Yay erkekleri aşkla tanıştıklarında olduğundan çok farklı bir insana dönüşür. O umursamazlığından ve duygusuzluğundan eser kalmaz. Hatta sık sık ağladığını görebilirsiniz. Ondan ayrılmanızı asla kabullenemez. Çok uzun süre aşk acısı çekerler. Bu değişimlerine kendileri de çok şaşırırlar. Gece gündüz aklından çıkmadığınızdan emin olabilirsiniz. Birine bağlanmaları ve biriyle çok yakın bağlar kurmaları zaten çok zor olduğundan bunu bulduklarında asla kaybetmek istemezler. Ee ne demişler? Her erkeğe diz çöktüren bir kadın vardır.

Benzer içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın