Görüş Bildir
Haberler
Ülkemizin Mutlaka Görülmesi Gereken Cennet Köşelerinden Hangisine Gitmelisin?

Ülkemizin Mutlaka Görülmesi Gereken Cennet Köşelerinden Hangisine Gitmelisin?

Begüm
26.02.2021 - 12:00

Türkiye'nin her yeri harika! Peki senin ruhunu tamamlayan yer hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Cuma günü mesai bitti, hafta sonunu nasıl değerlendirirsin?

3. Peki tatil deyince aklına ilk hangisi geliyor?

4. Seyahatlerde tercihin hangisi?

5. Hayatın film olsa türü ne olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Issız bir adaya düşsen alacağın 3 şey ne olurdu?

7. Senin mevsimin hangisi?

8. Son olarak seni bu hayatta en çok hangisi mutlu eder?

Deniz, kum, güneş ve arkadaşlar!

Sen eğlenmeyi çok seviyorsun ama eğlenirken de keyifli vakit geçirmek istiyorsun. Asla vazgeçemeyeceğin şey ise tabii ki deniz! Senin rotan ise Fehtiye! Ölüdeniz'den Göcek Bedri Rahmi Koyu'na, Kelebekler Vadisi'nden Faralya'ya kadar her yer seni büyüleyecek. Hem doğa ile iç içe olacaksın hem de anın keyfini çıkaracaksın. Keşfetmen gereken çok fazla koy var!

Romantik, eşsiz ve keyifli!

Senin kültüre, sanata ve müziğe ilgin çok fazla. Gittiğin her yerin sana bir şeyler katmasını istiyorsun, tarihin arasında kaybolmaya da bayılıyorsun. Bir de her şeyin yanında çok romantiksin, sevgi senin için çok önemli. Tabii ki senin destinasyonun Kapadokya! Ürgüp sokaklarında gezmeli, gün doğumunda balonları izlemeli gün batımında da peri bacalarını keşfetmelisin. Anın tadını çıkarmayı çok seviyorsun. 

Türkiye'de keşfedilmesi gereken en önemli noktalardan biri olan Kapadokya'ya gidip eşsiz güzellikteki yerleri keşfetmelisin!

Yüksek adrenalin ve doğa!

Sen her yere uyum sağlayabiliyorsun ama doğa ile olmayı da çok seviyorsun. Hayatındaki önceliklerine göre seyahat etmeyi ve planlar yapmaya da bayılıyorsun. Türkiye'de seni etkileyebilecek çok fazla yer var ama bunlardan en önemlisi Rize hatta direkt Huser Yaylası! Şöyle kalabalık geziler tam senlik! Aileni, arkadaşlarını alp Türkiye'yi keşfetmeye ne dersin?

Ee buraya kadar gelmişken bulutların üzerinde sallanmadan da olmaz, unutma!

Doğa ile başbaşa kalmanın tam zamanı!

Çoğunlukla kendinle başbaşa kalmayı seviyorsun, şehrin karmaşasından ve kalabalığından sıkılıp doğaya kaçıyorsun. Doğa ana sana karşı her zaman cömert, sen de ona! Bu yüzden gitmen gereken destinasyon kesinlikle Kaz Dağları! Alpler'den sonra dünyanın en fazla oksijene sahip olan bu yer kesinlikle keşfedilmeye değer. Mitolojilerde karşımıza çıkan, içinde mağaralara ve şelalelere yer veren Kaz Dağları ölmeden önce görülmesi gereken yerlerin başında geliyor!

Ee ne duruyorsun, çadırını kapıp yola çıkmanın tam vakti!

Tüm bu güzellikler kaybolmasın, gelecek nesillere güvenle aktarılabilsin diye seni de sürdürülebilir yöntemlere sahip çıkmaya, doğamızı, dünyamızı ve ülkemizi korumaya davet ediyoruz.

Tüm bu güzellikler kaybolmasın, gelecek nesillere güvenle aktarılabilsin diye seni de sürdürülebilir yöntemlere sahip çıkmaya, doğamızı, dünyamızı ve ülkemizi korumaya davet ediyoruz.

Ülker olarak, “Önce Ülkem, sonra Ülker” ilkesiyle “Güzel Ülkem İçin Doğa Bize Emanet” diyoruz ve sürdürülebilirlik konusunu önemsiyoruz!

#GüzelÜlkem #DoğaBizeEmanet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
76
60
21
4
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cileklifrappuccino

Kaz dağlarına gelen yok mu ?

Gizem Yenikler

Deniz, kum, güneş ve arkadaşlar!

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Romantik, eşsiz ve keyifli! Senin kültüre, sanata ve müziğe ilgin çok fazla. Gittiğin her yerin sana bir şeyler katmasını istiyorsun, tarihin arasında kaybo... Devamını Gör