Görüş Bildir
Haberler
Ülkemizde Sıkça Görülen Bir Az Ünlü Hastalığı: Atanamayan Ünlü Sendromu

etiket Ülkemizde Sıkça Görülen Bir Az Ünlü Hastalığı: Atanamayan Ünlü Sendromu

Dale Cooper
18.06.2017 - 16:38 Son Güncelleme: 18.06.2017 - 19:55

Malumunuz şöhret hayat boyu süren bir şey değil. Hatta kimi zaman her an patlayacak bir balon kadar kısa ömürlü. Bu yüzden ünlü olmuş kimi kişiler daha bu şöhretin sefasını süremeden tahtlarından iniyorlar.

Ve ortaya 'Atanamayan Ünlü Sendromu' adını verdiğimiz sorun çıkıyor. Atanamayan Ünlü Sendromu yani kısaca AÜS istediği kadar ünlü olamadan şöhretini kaybedenlerde sık sık görülüyor ve akabinde birtakım sıkıntılara yol açıyor.

Buyrunuz, ülkemizde sık sık görülen bu sendroma şöyle bir yakından bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bu ünlüler hayatlarının bir döneminde bir şarkıyla ya da filmle, herhangi bir şeyle, fena olmayacak bir çıkış yapmışlar ancak pek uzun ömürlü olmamıştır o çıkış.

Çıkış dediğin anlık bir şey zaten. Tek çıkışla bir ömür gündem kalacak değilsin ya, hayret bir şey!

2. Akabinde unutulmaya başlarlar ve bu unutulmanın ağırlığı onları evde parkede ağlayacak kötü etkiler. Yeniden gündeme gelmek için bir şeyler yapmalı ama ne?

3. Bir tv programında jürilik olabilir, efendime söyleyeyim gündüz kuşağında magazin yorumculuğu ya da izdivaç programı olabilir...

Seçenekler az değil...

4. Aralarında AÜS'ndan muzdarip olup, anne ya da baba olmuşlar varsa onlar daha bir yaratıcılığını kullanıp kişisel gelişim kitabı tarzı bir şey yazarlar.

5. Yeniden gündeme gelmeye başladıkları dönemde kendilerine dalaşacak birkaç hasım seçerler. Başlasın kavgalar!

Sonuçta şöhretini geri kazanacak ve bu sefer kesinlikle atanacak. Yani her yol mübah!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seçtiği kişilerden birini adeta er meydanına davet eder. "Yüreğiniz varsa karşıma çıkın..." minvalinde laflar savurur sağa sola.

7. Karşıdan cevap geldiğinde bu kez daha bir tatlı sert görünen edayla bu tartışmayı kızıştırır.

8. Kavgayı tam olarak alevlendirip o anda da söndürmek için kimisi Seda Sayan Atarı'nı örnek alır ancak bu atar her yiğidin harcı değildir...

Ve büyük çoğunluğu altından kalkamaz da. Siz kendinizi koskoca Kadırgalı Seda'yla bir mi tutuyorsunuz!11!!!!!

9. Kavgalar dinmeye başladığında "Arkadaşlar ben artık ilgilenmiyorum gerçekten derdi olan belli ediyor kendini..." doğru tercümeyle BENİ KISKANIYORLAR gibi açıklamalar gelir.

Kim, seni niye kıskansın? 😒

10. Baktı ki gündemden düşmeye başladı hemen araya hukuksal bir süreç sokup "Arkadaşlar bu konu yargıya intikal etti, artık avukatlarım ilgilenecek" gibi beyanlarda bulunur Atanamayan Ünlü Sendromu yaşayan kişi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Daha sonraysa bir canlı yayın programına katılıp sebepsizce kendisine karşı nefret duyulduğunu ama başarılı insanların kaderinin bu olduğunu söyler.

HANGİ BAŞARI KİM? HANGİ?

12. Ve evet, tahmin edeceğiniz üzere kesinlikleee ama kesinlikleee ağlar!

13. Bu döngü birkaç yıl arayla gerçekleşip durur. Vallahi ne yalan söyleyelim, biz de bıktık artık Atanamayan Ünlü Sendromu yaşayıp sürekli atanmaya çalışan ünlülerden... 😖

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
846
441
139
84
83
76
50
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eddy Ga

Keşke Rihanna, Nicki Minaj gibi zaten nam sallmış isimlerin değilde bu bahsi geçen çakma ünlülerin fotoğraflarını/ giflerini koysaymışsınız, yanına birkaç ta... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

bunu yazmaya gelmiştim

cgr09

son zamanlarda gördüğüm en yaratıcı içerik. Bildiğin nokta atışı olmus :)

Asosyal deli

nihat doğan ve larzan mutlu gibi