Görüş Bildir
Haberler
Ukrayna'nın İlk Resmi Toprak Kaybı! Rusya Nereyi Aldı? Ukrayna İlk Olarak Nereyi Kaybetti?

Ukrayna'nın İlk Resmi Toprak Kaybı! Rusya Nereyi Aldı? Ukrayna İlk Olarak Nereyi Kaybetti?

GNS
24.02.2022 - 19:39

Rusya - Ukrayna krizinde gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. Sabah saatlerinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in verdiği emir doğrultusunda, Ukrayna'ya askeri müdahale başlatıldı. Ukrayna tarafından yapılan bir diğer açıklamada Belerus bölgesinden 4 balistik füzenin saldırısına uğradıkları duyuruldu. Verilen bilgilere göre Ukrayna'nın doğusundan ilk toprak kaybı yaşandı. Peki Rusya nereyi aldı? Ukrayna ilk olarak nereyi kaybetti? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ukrayna'nın Rusya'ya karşı resmi olarak ilk toprak kaybını yaşadığı açıklandı. Sabah saatlerinde Putin'in emirleri üstüne Ukrayna'ya saldırı düzenleyen Rus askerleri sonrası, Ukrayna yönetiminden kendilerine balistik füze atıldığına dair de bilgi verilmişti. İşte haberin detayları...

Ukrayna'nın İlk Toprak Kaybı!

Ukrayna'nın İlk Toprak Kaybı!

Rusya ile Ukrayna arasında sabah saatlerinde Rus birliklerinin Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan çatışmalar şiddetlendi.

Zelenskiy'nin danışmanı, Ukrayna'nın neredeyse tüm sınırı boyunca Rus güçleriyle çarpıştığını ve Sumy, Karkiv, Herson, Odessa bölgelerinde ve Kiev yakınlarındaki bir askeri havaalanında şiddetli çatışmalar yaşandığını açıkladı.

Ukrayna Nereyi Kaybetti?

Ukrayna Nereyi Kaybetti?

Ukrayna'nın güneyindeki Herson kenti resmi idaresinden yapılan açıklamada, bölgenin güneyindeki bir kısmın artık Ukrayna'nın kontrolü altında olmadığı belirtildi.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın