Görüş Bildir
Haberler
Rusya - Ukrayna Krizi Sonrası Doğalgaz Fiyatlarına Zam Geldi! Doğalgaz Ne Kadar Oldu?

Rusya - Ukrayna Krizi Sonrası Doğalgaz Fiyatlarına Zam Geldi! Doğalgaz Ne Kadar Oldu?

GNS
24.02.2022 - 18:11

Rusya - Ukrayna arasındaki gerilim büyümeye devam ediyor. Son olarak Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalede bulunarak savaş durumunu başlatmış olması ile Avrupa'da doğalgaz fiyatları rekor seviyelere ulaştı. Pek çok yere doğalgaz yardımı sağlayan merkezi bölgenin Rusya olması,  doğal gaz kontratlarının fiyatı TSİ 16.41'de 125 avroya ulaşmasına yol açtı. Peki doğalgaza ne kadar zam geldi? Doğalgaz ne kadar oldu? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rusya - Ukrayna krizi doğalgazı vurdu. Dün gece saatlerinde Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalede bulunması durumun savaş boyutuna taşınmasına sebebiyet verdi. Avrupa'nın pek çok ülkesine doğalgaz desteği sağlayan merkezin Rusya olması ise, fiyatlarda  birdenbire rekor seviyelerin görülmesine yol açtı. Peki Rusya - Ukrayna krizi sonrası doğalgaza ne kadar zam geldi? İşte detaylar...

Rusya Ukrayna Krizi Doğalgazı Vurdu

Rusya Ukrayna Krizi Doğalgazı Vurdu

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri müdahalesi dolayısıyla Avrupa'da Mart vadeli kontratlarda doğal gaz fiyatlarının %42 artış gösterdiği görüldü.

Doğalgaz Fiyatları Ne Durumda?

Doğalgaz Fiyatları Ne Durumda?

Avrupa'da derinliği en fazla olan Hollanda merkezli sanal doğal gaz ticaret noktası TTF'de işlem gören mart vadeli kontratların fiyatı dün megavatsaat başına 88 avrodan kapanmıştı.

Söz konusu doğal gaz kontratlarının fiyatı TSİ 16.41'de 125 avroyu gördü.

Doğalgaz Fiyatlarına Ne Kadar Zam Geldi?

Doğalgaz Fiyatlarına Ne Kadar Zam Geldi?

Böylece, Avrupa'da doğal gaz kontratlarının fiyatı dünkü kapanışa göre %42 zam görmüş oldu.

Fiyatlar, Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesi ve Avrupa'ya gaz tedarikine yönelik endişelerin artması nedeniyle yükseliyor.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın