Görüş Bildir
Haberler
UEFA Fred Kararını Perşembe Günü Verecek

UEFA Fred Kararını Perşembe Günü Verecek

Enver K.
07.08.2015 - 14:46
İçeriğin Devamı Aşağıda

UEFA, Shakhtar Donetsk'in doping numunesinin pozitif çıktığı iddia edilen Brezilyalı oyuncu Fred için kararını perşembe günü açıklayacak.

Nyon'daki kura çekimi öncesinde AA muhabirine açıklamada bulunan UEFA yetkilisi, 'Fenerbahçe'den, Brezilyalı futbolcuFred için ikinci bir başvuru aldık. UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu, konuyu değerlendiriyor' dedi.

Yetkili, yapılan başvuruya dair önümüzdeki hafta perşembe günü kararın açıklanacağını belirtirken, 'UEFA, henüz resmi olarak FIFA ve Güney Amerika Kıtası Futbol Federasyonu tarafından futbolcunun cezalandırıldığına dair bilgilendirilmedi' şeklinde konuştu.

UEFA yetkilisi, bu açıklamayla, Fenerbahçe'ye yine olumsuz bir cevap geleceğinin sinyalini verdi.

Dün konuyla ilgili olarak Fenerbahçe TV'ye açıklamada bulunan kulübün hukuk işlerinden sorumlu asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, UEFA görevlilerinin rövanş maçı öncesi rakip takım yetkililerine bu durumdan duyulan hoşnutsuzluğu ilettiğini söyleyerek, 'Bu uyarılar ve tavsiyeler nedeniyle Fred’in kadroda olmayacağını düşünüyorduk. Maçtan sonra Şampiyonlar Ligi talimatının 50. maddesine dayalı olarak protesto hakkımızı kullandık. Daha sonra 24 saat içinde gerekçeli bir dilekçeyle UEFA’ya başvurduk' diye konuşmuştu.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın