Görüş Bildir
Haberler
Cüzdanınızı Sevindirecek Ucuz Yazlık Tişört Tavsiyeleri

etiket Cüzdanınızı Sevindirecek Ucuz Yazlık Tişört Tavsiyeleri

Berna Partal
26.12.2022 - 04:02

Hem uygun fiyatlı, hem de hoş görünen tişörtler arayanların dikkatine! Bütçenize uyum sağlayacak ucuz yazlık tişörtleri sizin için listeledik. Tarzınıza uygun olan yazlık ucuz tişörtler arasından seçiminizi yapın!

Bu içerik 25.12.2022 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Limon yazı baskılı tişört.

1. Limon yazı baskılı tişört.

Limon markasının bu modeli en ucuz tişörtler arasında yer alan hoş bir parça. Yazı baskısı detayı bulunan bu beyaz tişörtte mavi tonlar da kullanılmış. Açık tonları seviyorsanız bu parçayı beyaz pantolonlarla ya da kotlarla birlikte kombinleyebilirsiniz. Bu yazlık ucuz tişört modelini tercih ederek rahat ve hoş görünen yaz kombinleri yapmak mümkün..

Buradan hemen satın alabilirsiniz.

2. DeFacto baskılı tişört.

2. DeFacto baskılı tişört.

DeFacto markasının ucuz yazlık tişörlteri arasında yer alan bu modelde baskı detayı bulunuyor. Antrasit tonlarında tasarlanan ve beyaz renkte baskıların bulunduğu bu tişört günlük ve rahat kombinlere uyum sağlayabilir. Ayrıca içeriğinde %100 pamuk bulunan bu tişört yuvarlak yakaya sahip.

Buradan tek tıkla satın alın.

3. Dockers yeşil tişört.

3. Dockers yeşil tişört.

Dockers markasının bu ucuz yazlık tişört modeli Relaxed Fit kalıbında tasarlanmış. Aynı zamanda yeşil renkteki bu tişörtün içeriğinde %100 organik pamuk materyal yer alıyor. Yaz aylarında kot şortlarla ya da pantolonlarla bu parçayı kombinlemek mümkün.

Buradan satın alabilirsiniz.

4. Beyaz oversize basic tişört.

4. Beyaz oversize basic tişört.

Grenj Fashion'ın bu yazlık ucuz tişört modeli beyaz renkte tasarlanmış. Basic parçaları ve beyaz tonlarındaki tişörtleri seviyorsanız bu modelle farklı kombinler oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda içeriğinde %100 pamuk materyalin yer aldığı bu tişörtte bisiklet yaka detayı bulunuyor. Uzun ve oversize kalıba sahip bu parçayı kolye, küpe gibi farklı parçalarla birlikte tamamlayabilirsiniz.

Buradan satın almak mümkün.

5. Oversize ve baskılı tişört.

5. Oversize ve baskılı tişört.

Unisex olan bu tişört modeli oldukça uygun fiyatlı olarak satışa sunuluyor. Baskı detayının yer aldığı bu siyah ucuz yazlık tişört günlük kombinlerde tercih edilebilir. Mavi ve mor renkte detayların bulunduğu tişörtü pek çok farklı renkte pantolon ya da şortla birlikte tercih edebilirsiniz. Ayrıca bu oversize kalıba sahip tişörtün içeriğinde %100 pamuk materyal bulunuyor.

Buradan satın alın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Lila oversize tişört.

6. Lila oversize tişört.

Lila tonlarını sevenlerin bayılacağı bu ucuz tişört modeli Grenj Fashion markasına ait. Bisiklet yaka detayı bulunan bu tişört oversize bir kalıpta tasarlanmış. Dökümlü ve bol parçaları seviyorsanız bu tişörtü tayt ya da pantolonlarla birlikte kombinleyebilirsiniz. Aynı zamanda bu tişörtün içeriğinde %100 pamuk materyal yer alıyor.

Buradan satın almak mümkün.

7. Baskılı salaş tişört.

7. Baskılı salaş tişört.

Yazlık ucuz tişörtler arasında bulunan bu parça baskı detayına sahip. Salaş bir kesime sahip olan bu parçayı taytlarla, pantolon ya da şort gibi pek çok farklı parçayla kombinlemek mümkün. Aynı zamanda rahat ve esnek bir yapıya sahip olan bu tişörtün içeriğinde %100 pamuk karışımı bulunuyor.

Buradan satın alın.

8. DeFacto kırmızı tişört.

8. DeFacto kırmızı tişört.

Ucuz yazlık tişörtler arasında en çok tercih edilen modellerden olan bu parça kırmızı renkte tasarlanmış. DeFacto markasının bu kısa kollu tişörtü yuvarlak yaka detayına sahip. Ayrıca Regular Fit kalıpta tasarlanan bu parça %100 pamuk materyale sahip. Canlı tonları ve yazılı tişörtleri seviyorsanız bu uygun fiyatlı tişörtü tercih edebilirsiniz.

Satın almak için buraya tıklayın.

9. Baskı detaylı beyaz tişört.

9. Baskı detaylı beyaz tişört.

Yazlık ve en ucuz tişörtler arasında yer alan bu parça Koton markasına ait. Beyaz renkte tasarlanan bu tişört modelinde kedi baskısı yer alıyor. Oldukça sevimli bir tasarımı bulunan bu parçayla rahat ve tatlı günlük kombinler oluşturmak mümkün. Ayrıca bu tişörtün içeriğinde %100 pamuk materyal kullanılmış.

Buradan tek tıkla satın alabilirsiniz.

10. Koton baskılı ucuz tişört.

10. Koton baskılı ucuz tişört.

Koton markasının bu uygun fiyatlı tişörtü yaz kombinlerinde tercih edilebilir. Siyah renkteki bu tişörtte yeşil tonlarında bir yazı baskısı yer alıyor. Bisiklet yaka detayına sahip olan bu ucuz tişört modeli %100 polyester materyale sahip. Siyah pantolonlarla ya da şortlarla bu parçayı rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

Buradan hemen satın alın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Xhan çizgili fitilli tişört.

11. Xhan çizgili fitilli tişört.

Xhan markasının bu ucuz yazlık tişörtü çizgili olarak tasarlanmış. Kahverengi ve beyaz detayların bir arada kullanıldığı bu parçayı pek çok farklı renkte pantolon ya da şortla kombinlemek mümkün. Aynı zamanda bu fitilli tişört modelinde 65% pamuk 35% polyester karışımı materyal ve rahat, esnek kumaş kullanılmış.

Buradan satın alabilirsiniz.

12. Koton pencere detaylı tişört.

12. Koton pencere detaylı tişört.

Ucuz yazlık tişört modelleri arasında bulunan bu parça canlı bir yeşil tonuna sahip. Ayrıca pencere detayı bulunan bu tişört crop top tarzında üretilmiş. Bu hoş tişört modelinin içeriğinde ise %98 pamuk ve %2 elastan materyal yer alıyor. Kot pantolonlarla ya da eteklerle bu parçayı kombinleyebilirsiniz.

Buradan satın alabilirsiniz.

13. DeFacto yazı ve desen detaylı tişört.

13. DeFacto yazı ve desen detaylı tişört.

DeFacto markasının bu kısa kollu tişörtü desenli parçaları sevenlerin hoşuna gidecektir. Yazı ve çizim baskılarının bulunduğu bu uygun fiyatlı yazlık tişört kahverengi tonlarında tasarlanmış. Yuvarlak yaka ve Regular Fit kalıpta tasarlanan bu tişörtte mistik baskı detayı bulunuyor. Siyah pantolon ya da şortlarla bu parçayı kombinleyebilirsiniz. 

Buradan satın almak mümkün.

14. Koton v yaka tişört.

14. Koton v yaka tişört.

Ucuz tişört markaları arasında bulunan Koton'un bu tişört modeli dolabınızın vazgeçilmezi olabilir. V yaka detayı bulunan bu tişörtü kolye ve küpelerle birlikte kombinleyebilirsiniz. Aynı zamanda bu bej melanj tişörtün içeriğinde %57 viskoz ve %43 polyester materyal kullanılmış.

Buradan tek tıkla satın alın.

15. Hummel logolu beyaz tişört.

15. Hummel logolu beyaz tişört.

Hummel markasının bu tişörtünde markanın logosu yer alıyor. Taş detaylarının da bulunduğu logo baskısına sahip olan bu tişört beyaz tonlarında parçaları sevenlerin hoşuna gidebilir. Yazlık ucuz tişörtler arasında bulunan bu parçayı kullanarak hoş kombinler oluşturabilirsiniz.

Satın almak için buraya tıklayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın