Görüş Bildir
Haberler
Ucuz Doğum Günü Hediyeleri

Ucuz Doğum Günü Hediyeleri

Doğum Günü Hediyeleri
08.07.2014 - 13:52 Son Güncelleme: 09.07.2014 - 16:33

Çok sevdiğimiz, değer verdiğimiz kişilerin doğum günleri ay sonuna denk geldiği zaman kendimizi kara kara düşünürken buluyoruz. Hem alacağımız hediyenin ilginç, akılda kalıcı bir şeyler olmasını hem de fiyatının bütçemize uygun olmasını istiyoruz. Ay sonuna denk gelen doğum günlerinde adeta kurtarıcı görevini üstlenecek bu ucuz doğum günü hediyeleri, doğum günü olan arkadaşınızı mutlu edecek ilginçliğe sahip! Aldığınız hediyenin üzerinden seneler geçse de, ilginçliği sayesinde arkadaşınız o hediyeyi sizin aldığınızı bir an olsun unutmayacak.. :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1-) Dilek Feneri

1-) Dilek Feneri

İnsanın yeni yaşından her zaman pek çok beklentisi vardır. Daha başarılı, sevgi dolu, mutluluklarla dolu bir sene geçirmeyi kim istemez ki! Dilek dilemek için artık yıldızların kaymasını beklemenize gerek yok. Doğum günü olan arkadaşınıza hediye edebileceğiniz bu dilek feneri ile onunla alakalı en güzel temennilerinizi birlikte gökyüzüne salabilirsiniz.

2-) Çikolata Ayna

2-) Çikolata Ayna

Bazı insanlar çikolataya ciddi anlamda aşıktır. Hatta çikolata krizine girme olayı da uydurma bir kriz değildir :) Sıklıkla çikolata krizine giren bir tanıdığınızın doğum günüyse ve o kişi süslenirken kendisini aynanın karşısında bir türlü alamıyorsa, ona hediye edebileceğiniz en yerinde seçenek çikolata görünümündeki bu ayna olacaktır.

3-) Şırınga Kalem

3-) Şırınga Kalem

Eğlenceli ürünler, üzerinizdeki negatif enerjiyi atmanız konusunda en büyük destekçiniz olur. Doğum gününde sevdiklerinizin ofis ortamlarını neşelendirmeye ne dersiniz?

4-) Sihirli Yumurta

4-) Sihirli Yumurta

'Seni seviyorum' cümlesi dillere o kadar sakız oldu ki, söylendiği zaman söyleyen kişinin samimiyetinden şüphe eder olduk. Siz de herkesin dilinde olan sevgi sözcüklerini en farklı şekilde kullanmak istemez misiniz? Mesela bu ilginç sihirli yumurta sürpriz mesajlarını fasulyesi aracılığıyla gözler önüne seriyor. Sulandıkça büyüyen fasulye, hediye edilen kişiye sizin adınıza onu ne kadar çok sevdiğinizi gösteriyor.

5-) Yeni Nesil Küçük Boy Çim Adamlar

5-) Yeni Nesil Küçük Boy Çim Adamlar

Yaşınız kaç olursa olsun, çim adam yetiştirmek size her zaman ayrı bir keyif verir. Hele yeni nesil çim adamları gördükten sonra onlarla tanışmak için sabırsızlanacaksınız. Toprakla meşgul olmayı seven dostlarınıza doğum günü hediyesi olarak bu neşeli çim adamlardan birini hediye edebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6-) Kırmızı Şimşek Araba Mouse

6-) Kırmızı Şimşek Araba Mouse

Hız tutkunu birine verilebilecek en güzel hediye tabii ki araba temalı ürünler olmalı.. Sıradan mouse kullanmak size de sıkıcı gelmeye başladıysa ışıklı araba mouse hediye edilmeye değer en güzel seçenek. Hediyesinin ilginç ve ucuz olmasını isteyenler 9.90 Tl'lik bu ürünü tercih edebilirler.

7-) Dolar Konfeti

7-) Dolar Konfeti

Gönül, sevdiklerimiz yeni yaşında doğum günü pastasındaki mumları üflerken onlar için havaya dolar saçmayı ister ama her şey imkanlar dahilinde tabii.. Özel günlerde havaya dolar saçmanız için zengin olmanıza gerek yok. 9,90 liralık dolar konfeti sayesinde oldukça zengin görünümlü bir kutlama geçirebileceksiniz.

8 -) Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Ürünleri

8 -) Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Ürünleri

Üzerine isim yazdırılabilen, sevgilinize onu ne kadar çok sevdiğinizi gözler önüne serebilecek güzellikteki, seni her şeyden çok seviyorum tasarımını; kupa bardak, magnet, puzzle, duvar saati ve mousepad gibi farklı ürünlere bastırmanız mümkün.

9-) Şok Kalem

9-) Şok Kalem

'Öyle bir doğum günü hediyesi almalıyım ki, görenleri şok etmeli!' diyorsanız tam da sizlik bir ürünümüz mevcut. Normal bir kalem gibi gözüken fakat açmak için tepesine bastığınızda elektrik şoku veren bu kalem doğum günü olan yakınlarınızın alabileceği esprili ve ilginç hediyeler arasında..

10-) Kişiye Özel Rengarenk Doğum Günü Hediyeleri

10-) Kişiye Özel Rengarenk Doğum Günü Hediyeleri

Sevgililer günü, tebrikler, doğum günleri vs. derken alınan hediyelerin hangi günde alındığını karıştırır olduk. Doğum günü temalı, üzerine doğum günü olan kişinin fotoğrafını bastırabileceğiniz bu tasarım, tartışılmaz en renkli doğum günü hediyesi olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
14
9
8
6
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın