Görüş Bildir
Haberler
Üç Kuruş Yeni Bölüm Fragmanı: “Her Şeyi Yapacaktın, Bunu Yapmayacaktın!”

Üç Kuruş Yeni Bölüm Fragmanı: “Her Şeyi Yapacaktın, Bunu Yapmayacaktın!”

Show TV’nin sevilen dizilerinden Üç Kuruş 15. bölüm fragmanı yayınlandı. AY Yapım imzalı Üç Kuruş yeni bölüm fragmanında, Kartal’ın Bahar’a söylediği sözler dikkat çekti. Dizinin sıkı takipçileri, Üç Kuruş son bölümde yaşananları ve yeni bölüm fragmanının detaylarını merak ediyordu. İşte Üç Kuruş 15. yeni bölüm fragmanı…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Başrollerine Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cevadzade gibi isimlerin yer aldığı Üç Kuruş, yayınladığı günden beri en çok dikkat çeken yapımlarında başında geliyor. Her bölümü ile takip edilen Üç Kuruş’ta, yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Üç Kuruş 15. Bölüm Fragmanı

Üç Kuruş Son Bölümde Neler Oldu?

Üç Kuruş Son Bölümde Neler Oldu?

Kartal'ın Korkmaz'dan alacağı intikamın peşine düşeceğini bilen Efe, onu durdurmak için çabalasa da Oktay'la kurduğu derin bağ ondan beklenmeyecek bir tercih yapmasına neden olur. Çetin, Kartal'ın gittiği yolun tehlikeli olduğunu bilmektedir ve Efe'ye onun iyiliği için Kartal'ı zapt etmesini söyler. Efe ise Çetin'in gizemini çözdüğünü düşündüğünde Çetin'in onun hakkında tahmin ettiğinden çok daha fazla bilgiye sahip olduğunu fark eder.

Üç Kuruş 14. Bölüm Kesintisiz İzle

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın