Görüş Bildir
Haberler
Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora Cesur Pozlarıyla Mest Etti! Kıvrak Dansıyla Hayran Bırakmıştı!

Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora Cesur Pozlarıyla Mest Etti! Kıvrak Dansıyla Hayran Bırakmıştı!

Show TV'nin yeni dizisi Üç Kuruş'ta Leyla karakterini canlandıran Aslıhan Malbora, ilk bölüme kıvrak dansıyla damga vurmuştu. Dizideki performansıyla göz dolduran Malbora, pozlarıyla da sosyal medyada fırtına gibi esiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe ve Uğur Yıldıran gibi isimlerin rol aldığı Üç Kuruş dizisi Show TV ekranında yayınlandı.

Dizide Kartal'ın kardeşi Leyla'yı canlandıran Aslıhan Malbora, Üç Kuruş'un ilk bölümüne dans performansıyla damga vurdu.

Dizinin ilk bölümünde izleyicinin dikkatini çeken güzel oyuncu sosyal medyada da pozlarıyla nefes kesiyor.

Malbora, oyunculuktaki başarısının yanı sıra güzelliği ile de hayranlarının yakın markajında. Üç Kuruş'u hazırlık sürecinden itibaren çok keyif aldığı bir iş olarak gören Malbora, dizi için barmenlik eğitiminin yanında Uraz Kaygılaroğlu ile Roman dansı dersi aldığını da dile getirdi.

Mafya lideri Kartal'ın kardeşi Leyla rolünü güzel oyuncu şöyle anlatmıştı; 'Leyla çok akıllı, okumuş ve manipülatif bir karakter. Aslında kendine mahalle dışında bir hayat kurmaya çalışmış fakat maruz kaldığı ırkçılıktan dolayı kendini yine mahallede bulmuş'

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte Malbora'nın Instagram pozları;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın