Görüş Bildir
Haberler
TV
Üç Kız Kardeş 16. Bölüm (Sezon Finali) Fragmanı Yayınlandı! İşte Üç Kız Kardeş Fragman ve Son Bölüm Özeti

Üç Kız Kardeş 16. Bölüm (Sezon Finali) Fragmanı Yayınlandı! İşte Üç Kız Kardeş Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
08.06.2022 - 17:40

Kanal D'nin sevile dizisi Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Sadık evlerinin satılığa çıkmasının ardından Türkan ve Somer'e her şeyi anlatır. Somer'in ise Türkan'ı bırakmaya asla niyeti yoktur. Diğer tarafta Derya amcasının söyledikleriyle şok olur. Somer ve Türkan hayatlarına yeni bir sayfa açarken Mine ise Nesrin'e karnındaki çocuğun babasının Somer olduğunu söyler. İşte Üç Kız Kardeş 16. bölüm fragmanı ve son bölüm yaşananlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İclal Aydın'ın aynı adlı eserinden uyarlanan Üç Kız Kardeş 16. bölümünde sezon finaline girerek ekranlara kısa bir süreliğine ara vermeye hazırlanıyor. Kısa sürede konusuyla ve oyuncularıyla dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni sezonda devam etmesi izleyicileri sevindirirken yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragman ve son bölüm özeti.

Üç Kız Kardeş 16. Bölüm Fragmanı - SEZON FİNALİ

Üç Kız Kardeş Son Bölüm Ne Oldu?

Üç Kız Kardeş Son Bölüm Ne Oldu?

Türkan'ın intihar etmesi üzerine Somer son anda yetişerek karısını kurtarır. Somer Türkan'a inanmayı seçmiş ve onunda yanında olacaktır. Fakat Rüçhan bu durumdan hiç hoşnut olmaz ve Türkan'ın ailesine karşı sinsi planlar yapmaya devam eder. 

Sadık ve Nesrin, Türkan'la Somer'in ilişkisinden oldukça mutlu olmuştur. Somer ise Nesrin'e söz verdiği gibi ayrı ev bakmaya başlar. Diğer tarafta Nihat tuzağı Mine'nin yaptığını öğrenince her şeyi ortaya çıkarır. Gerçekleri öğrenen Rüçhan Mine'nin evini basar ve Mine merdivenlerden yuvarlanır. Diğer tarafta Fatih'le bir olan Rüçhan, Kalender ailesi için büyük bir plan yapmıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın