Görüş Bildir
Haberler
Uber 1 Kasım’da Yaşlıları ve Engellileri Sandığa Ücretsiz Ulaştıracak

Uber 1 Kasım’da Yaşlıları ve Engellileri Sandığa Ücretsiz Ulaştıracak

Hakan Aslan
27.10.2015 - 13:41 Son Güncelleme: 27.10.2015 - 17:34
İçeriğin Devamı Aşağıda

Akıllı telefon uygulaması Uber, önceki seçimlerde olduğu gibi 1 Kasım’da da seçmenleri ve engellileri sandıklara ücretsiz taşıyor.

Seçim günü, UberTekne ve UberTaksi harici tüm ürünlerde her biri 50’şer TL’ye kadar iki yolculuğu armağan eden Uber, ayrıca bu güne özel hazırlanan UberENGELSİZ araçlarıyla saat 09.00 – 19.00 arası engelli ve yaşlıları sandıklara ücretsiz ulaştıracak.

UberENGELSİZ için Türkiye’nin önde gelen medikal taşımacılık firması Portmobile ile işbirliği yapan Uber, hareket kabiliyeti kısıtlı, engelli ve yaşlıları tekerlekli sandalye ile transfer eden özel araçlar kullanacak.

Konuyu değerlendiren Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, “Uber olarak amacımız insanların hayatını kolaylaştıran, hızlı ve güvenli ulaşım alternatifleri sunmak. Seçim günü de İstanbulluları sandıklara ücretsiz taşıyarak oy verme işlemini kolaylaştırmak istiyoruz. Ayrıca UberENGELSİZ ile İstanbul’u herkes için daha ulaşılabilir kılarak engelleri birlikte aşmayı hedefliyoruz” dedi.

Mevcut Uber kullanıcıları, Promosyonlar alanına OYVERTURKIYE yazarak 1 Kasım Pazar günü ücretsiz olarak bu kampanyadan yararlanabilecekler. Yeni kullanıcıların ise OYVERTURKIYE kodu ile sisteme üye olmaları gerekiyor.

eticaretmag

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
88
12
2
2
2
2
0