Görüş Bildir
Haberler
Tüylerinizi Diken Diken Edecek 8 Harika Film

Tüylerinizi Diken Diken Edecek 8 Harika Film

09.08.2014 - 12:02 Son Güncelleme: 26.04.2022 - 14:53

SİNİSTER

Ellison Oswalt isimli bir suç yazarı, romanına malzeme toplamak için işlenen korkunç cinayetleri araştırmak üzere, eşi  ve iki çocuğuyla ülkenin bir ucundan diğerine seyahat eder. Ellison evin tavan arasında bir kutu bulur. Bulduğu bu kutunun içinden bir adet projektör ve onlarca video kaseti çıkar. Kasetleri izlemeye karar verir ve karşılaştığı sonuç tüyler ürperticidir. Karşısına çıkan şey daha önce burada yaşayan ailelerinin işkence ve ölümlerini kayda alındığı snuff filmlerdir. Kanı donan Ellison cinayetlerin ardında yatan gerçekleri ortaya çıkarmaya karar verir. Tam da burada başına bela alır ve olanlar olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. HUMAN CENTİPEDE

Daha önce siyam ikizlerini ayırmış ünlü bir profesörün kaçırdığı üç turisti 'insan kırkayak' oluşturmak için anüsten ağızlarını ameliyat ile birleştiren bir Alman doktorun öyküsünü anlatmaktadır. Birçok ülkede yasaklanan ve eleştiriler alan film bence çok iyi ve kalsik korku filmlerinden farklı. Benim favorilerimden biri.

HİGH TENSİON

Okuldan arkadaş olan Alex ve Marie sınavlarına rahat bir yerde çalışabilmek dinlenmek için Marie'nin ıssız bir yerde olan evine giderler. Gece geç saat varır varmaz yatarlar. Kısa bir süre sonra kapı çalınır ve psikopat bir seri katil içeri dalıp evdekileri öldürmeye başlar. Marie bütün bu olanlara şahit olur ve katil onun odasına bakacağı sırada saklanır. Alex i kurtarmak için söz veren Marie kendini korku dolu dakikalar beklediğini henüz bilmemektedir.

THE DESCENT-CEHENNEME BİR ADIM

Kocası, kızı ve arkadaşları ile birlikte tatile çıkan genç bir kadın, trajik bir kazaya şahit olur. Aradan bir yıl geçtikten sonra genç kadın yine arkadaşları ile bir gün yürüyüşe çıkar. Bir mağara içinde düşen bir kaya nedeni ile orada mahsur kalırlar. Sahip oldukları donanım yetersizliğinden ötürü hayatta kalmak adına zorlu bir mücadele başlar. Bu sırada da kana susamış yaratıklarla karşılaşırlar.

ATM

Kan ve vahşet arayanları hayal kırıklığına uğratacak bir film. Eğer perili ev gibi klasik korku filmlerinden bıktıysanız bu gerçekten tavsiye edilir (Y) Katil ve krubanlar... Aslında bu da çok sıradan. Ama olay yeri kaçıp saklanabilicekleri ev değil bir ATM. Olayı güzel yapan da bu sanırım.

AMUSEMENT

Tabitha teyzesinin çocuklarına bakmak için eve gelir. Çocukları onları yatırıp kendisine ayrılan oda da yatmaya gittiğinde odada insan büyüklüğünde bir palyaço olduğunu görür, tam bu sıra da teyzesi arar ve Tabitha ona bu palyaçodan bahseder. Teyzesi evlerinde böyle bir palyaço olmadığını söylediğinde artık Tabitha için hayatta kalmaya çalışma oyunu çoktan başlamıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

THE COLLECTOR

Kumar borcunu ödemek için, tesisatçı olarak çalıştığı evi soymaya karar veren Arkin, evde kimsenin olmadığını sandığı bir akşam eve girer. Fakat malikanede onu kötü bir sürpriz beklemektedir. Arkin soymak için zorla girdiği evde, ev halkını esir almış psikopat bir katille karşı karşıya kalmıştır. KAN VE VAHŞET ARAYANLARA GELSİN ♥

MAMA

Hem duygusal hemde gerilim yüklü sahneleri ile izleyeni etkisi altında bırakacak bir film. Mama, Anne ve babaları öldürüldüğü gün ormanda ortadan kaybolan iki küçük kızın hikayesini anlatan doğaüstü bir gerilim filmi. Yıllar sonra kurtarılan kızlar yeni bir hayata başlar ancak geceleri hala biri ya da bir şeyin gelip üstlerini örtmeye çalıştığını fark ederler.Beş yıl önce Victoria ve Lilly adlı kız kardeşler, şehrin banliyösündeki mahallelerinden iz bırakmadan kaybolur. Amcaları Lucas (Nikolaj Coster-Waldau) ve kız arkadaşı Annabel (Jessica Chastain) o günden bu yana onları deli gibi aramaya devam eder. Mucize eseri çocukları yıkık dökük bir kulübede bulurlar fakat çift bir süre sonra evlerine sadece küçük kızları mı misafir olarak aldıklarını merak etmeye başlar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
özge

oraya birde the conjuring eklersek güzel olur