Görüş Bildir
Haberler
Türklerin Yabancı Dizi Sevmesinin 5 Nedeni

Türklerin Yabancı Dizi Sevmesinin 5 Nedeni

Melisa B.
30.04.2015 - 19:30 Son Güncelleme: 06.05.2015 - 23:53

Yabancı Dizi Sevdası!

Özellikle de gençler genellikle yabancı dizi izliyor. Ama biz bu yazımızda Türkleri kötülemek, yabancıları onlardan üstün göstermek istemedik. Aksine biraz eğlence istediğimiz ve Türk senaristleri uyarmaya çalıştığımız için bu yazıyı hazırladık!

KEYİFLİ OKUMALAR!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1- Saçmalama Geleneği!

Evet, hepimiz Türk'üz. Ama bazılarımız Türk dizilerini sevmiyor. Haklılar aslında. Hep aynı palavra. Neymiş efendim? Onsuz yaşayamazmış. Geçiniz efendim!

2-Hep Aynı Konular!

Her dizide aynı şeyler! İki kişi bir kişiye aşık olur. Bunlar ilerde ya kardeş çıkar ya da en yakın arkadaş! Ya da hastanede karışan bebekler. Anne baba karışması! Bir de her dizide olan, komik olduğunu sanan ama dışarıdan iguana yavrusuna benzeyen insanlar da artık bıkkınlık getirdi! Sonra da Türkiye neden gelişmiyor? The Walking Dead'ın çekildiği ülke öylemi? Biraz örnek alalım yahu!

3- Ezik Olma Hissi!

Tanıdığım 'havalı' kişiler yabancı dizi seyrederek 'cool' gözüküyorlar diyerek bizi alt yazı okumaya alıştırdınız! Sanki tek derdimiz 'cool' olmakmış gibi bizde dünden hazırdık!

4- İlgi Çekememek!

Game Of Thornes'dan örnek verelim. Krallık, düello.. İlginç şeyler baskın tarafta. Ama gel bizim Paramparça dizisine bak! Yine iki kadın bir erkeğe aşık olmuş. Yine çocuklar hastanede karışmış! Biraz hayal gücünü zorlayın da ortaya bir şeyler çıksın bari!

5- Geçmişe Bağlı Kalma Mevzusu!

Bizim Türkler ilginçlikleri geleneklerimize ters buluyor. Daha önce hiç öyle uzaya giden adam, uzayda örümcekler (Doctor Who) gibi diziler çekmemiş olduğumuz için yabancılar bize daha değişik geldiğinden izliyoruz birazda ;) Biz de geçmişe değil geleceğe baksak neler çıkar ortaya!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın