Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'nin En İyi 10 Müzik Grubu

Türkiye'nin En İyi 10 Müzik Grubu

Kadir Şoray
08.10.2014 - 20:25 Son Güncelleme: 09.10.2014 - 15:15

10. Seksendört

10. Seksendört

Muhteşem nakaratları ile insanın diline dolanacak kadar güzelikte bir lezzete sahip şarkıları. Herkesin bildiği ve alkışladığı gruplardan birisidir seksendört.

9. Manga

9. Manga

Bir zamanlar müthiş patlama yapmıştı şarkıları. Neredeyse herkes ezbere biliyordu müziklerini. Eurovision şarkı yarışmasında da güzel bir dereceyle dönmüşlerdi. Şimdi her ne kadar tarzlarını bozmuş olsalar bile bu onların kalitesini bozmaz.

8. Pinhani

8. Pinhani
imageshack.com

Dünyanın en kötü şarkılarından birini çalıp söyleseler o şarkıyı güzelleştirecek bir kaliteye sahip bu grup. Özellikle vokalist Sinan Kaynakçı'nın o güzel sesi insanı derinden etkiliyor. Yaptığı dizi müzikleri ile patlayan bu grubun kalitesi uzun yıllar sürecek.

7. Kolpa

7. Kolpa

Pop Rock tarzının başarılı bir grubu daha. Güzel ve anlamlı sözleri, eşsiz nakaratları ile hayranlarını çoğaltıyor. Özellikle konserlerindeki sıcaklıkları ve sempatiklikleri ile herkesi kendine çekiyor. Umarım uzun yıllar boyunca dinleriz.

6. Model

6. Model

Farklı tarzları ile beğeni toplayan grubun tek bayanı Fatma Turgut'un eşsiz güzelliği ve eşsiz sesi ile daha yükseklerde olan Model gittikçe daha güzel işler başarıyor. Her şarkılarında güzel nakaratlar duyuyoruz.

5. Athena

5. Athena

Ülkemize yeni bir tarz kazandırmış müthiş bir grup. Yaptığı güzel şarkıları ile beğeni kazanmış olan grup, Eurovision yarışmasını hak etti ve güzel de bir dereceyle döndü. Şu an grubun vokalisti 'O Ses Türkiye' adlı yarışmada jüri koltuğunda oturuyor.

4. Zakkum

4. Zakkum

Her geçen gün daha da güzel şarkılar ve klipler yaptığına inandığım başarılı bir grup. Her ne kadar Ağlak Rock sevmesem de bu insanlar bu konuda çok farklı ve üstün bir yerde.

3. Mor ve Ötesi

3. Mor ve Ötesi

Kuşkusuz en iyi gitar rifflerini atan grup.Türkiye'de veya Dünya'da yaşanan olaylara sessiz kalmayıp tepkilerini şarkılarına yansıtan muhalif, siyasetle ilgili grup. Her şarkılarında ufak bir gönderme var. Eurovision şarkı yarışmasında Türkçe bir şarkıyla çıkıp Avrupa'ya bile gönderme yapan başarılı bir grup.

2. Duman

2. Duman

Dünya çapında bir grup. Yazdıkları sözler ve melodileriyle insanı kendilerine aşık eder. Vokalistin özgür ve güzel sesi ile daha da bir muhteşem oluyor.

1. Bulutsuzluk Özlemi

1. Bulutsuzluk Özlemi

Çoğu insan tarafından bilinmese bile harika işler başarmış olan grup. Türkiye'ye Rock müziğini getiren ve bu tarzın önünü açan bir grup. Şu an hala daha etkin olan grup, umarım hep böyle güzellikte şarkılara devam eder.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
4
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tarık Özgen

neye göre kime göre en iyi ? kusura bakmayın ama saçmalamaktan başka bir şey yapmamışsınız.

Çağan Tekin

her birinin tadı farklıdır elmayla armut kıyaslaması yapılmaz.