Görüş Bildir
Haberler
Türkiye CS:GO Sahnesi Eski Günlere Dönüyor: Eternal Fire, Dünyanın En İyi 28. Takımı Oldu!

Türkiye CS:GO Sahnesi Eski Günlere Dönüyor: Eternal Fire, Dünyanın En İyi 28. Takımı Oldu!

Burak Kaya
08.12.2021 - 20:43

Kuruluşu ile birlikte büyük bir heyecan oluşturan Eternal Fire, kuruluşundan kısa bir süre sonra HLTV.org tarafından hazırlanan dünyanın en iyi takımları listesinde 28. sıraya yerleşti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zirvenin sahibi değişmedi.

Zirvenin sahibi değişmedi.
www.hltv.org

HLTV.org tarafından her hafta güncellenen dünya sıralamasına göre zirvenin sahibi değişmedi. 2021 yılında büyük şampiyonluklar kazanan Rus ekibi Natus Vincere, zirveyi kimselere kaptırmadı.

Rus takımının arkasından ise Vitality geliyor. Arada 500 puandan fazla bir puan farkı olduğundan dolayı Natus Vincere'nin zirveyi yakın bir zamanda bırakması zor gözüküyor.

İlk 10 sıralamada ise sadece 6. ve 7. takımlar değişti. Virtus.pro, 6. sıraya yükselirken NiP, bir sıra düşerek 7. sıraya geriledi.

Eternal Fire, 28. sıraya yükseldi.

Eternal Fire, 28. sıraya yükseldi.

Bir önceki haftaya göre 3 sıralama birden yükselmeyi başaran Eternal Fire, bu yükselişiyle birlikte TOP30 sıralamasına 28. sıradan dahil oldu.

Space Soldiers'ın dağılmasından sonra ilk kez bir Türk takımı, TOP 30 sıralamasına girmeyi başardı. Bu sayede Türk CS:GO sahnesi, yılların ardından bir takım ile birlikte uluslararası alanda temsil edilme şansı yakaladı.

Kuruluşuyla birlikte süper takım olarak nitelendirilen Eternal Fire takımının, 2022 senesinde büyük başarılar kazanması bekleniliyor.

En büyük sıçramayı Eternal Fire yaptı.

HLTV.org tarafından yapılan açıklamada aylık olarak en çok yükselen takımlar belirtildi. Kasım ayının başında 53. sırada olan Eternal Fire, 1 ayın ardından şu an 28. sırada. 

1 ay içinde 25 sıralama birden yükselen takım, bu başarısı ile birlikte aylık olarak en çok yükseliş yapan takım oldu.

Fnatic ise 14 sıra birden yükselerek 32. sıradan 18. sıraya geldi.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kenan Karabulut

Yalnız natus vincere nam-ı diğer Navi bir Ukrayna takımıdır.