Görüş Bildir
Haberler
Turkcell, Kulüpler Birliği Vakfı'nın Ana Sponsoru Oldu

Turkcell, Kulüpler Birliği Vakfı'nın Ana Sponsoru Oldu

Kulüpler Birliği Vakfı ile GSM Operatörü Turkcell arasında sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmanın bedeli ile ilgili soru cevapsız kalırken, sürenin bir yıllık olduğu açıklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu'nun katıldığı toplantıda sponsorluk anlaşması imzalandı.

İmza töreninde konuşan Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Turkcell'in uzun yıllardır Türk futbolunun içinde olduğunu dile getirdi. Gümüşdağ, atılan imzanın çok anlamlı olduğunu da belirterek şöyle konuştu:

'Turkcell ile Kulüpler Birliği Vakfı'nın bu birlikteliğinin çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. Haftanın maçıyla ilgili bir projeleri var. Bizim de daha önce benimsediğimiz bir projeydi. Gerçekten futbolun güzel şeylere ihtiyacı var. Futbolun marka değerini hep beraber yükselteceğiz. Bu konuda hepimize iş düşüyor. Anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum.'

Terzioğlu: Futbol İnsanları Bir Araya Getirecek Önemli Bir Unsur

Genel Müdür Kaan Terzioğlu ise yaptığı açıklamada, 'Türkiye futbolla yatıyor futbolla kalkıyor. İnanın Türkiye'de 35 milyona yakın müşterimiz var. Bunların 17 milyonunda akıllı telefon var. Bir gol atıldığında 4 dakika sonra onların telefonlarına gollerin 90 saniyelik özetini gönderdiğimizde 1 buçuk milyon insan onu izliyor. Müthiş bir değer. Türkiye'de spor büyük bir heyecan barışın kaynağı. Futbol mutluluğun kaynağı ve hendekleri kapatıp insanları tekrar bir araya getirecek en önemli unsurlardan bir tanesi.' ifadelerini kullandı.

Şirket olarak 2002'den bu yana futbolun içinde olduklarını anlatan Genel Müdür Terzioğlu, 'Bu dönem içinde A Milli Takımımızı, federasyonumuzu, kulüplerimizi ve şimdi de Kulüpler Birliği'ni ve Süper Lig'i sürekli destekledik ve desteklemeye de devam edeceğiz. Türkiye'nin ve Türk futbolunun marka değerini yükselten tüm kurumların, tüm organizasyonların yanında olmak bizim en önemli amaçlarımızdan bir tanesi. Kulüpler Birliği ile bu anlaşmayı yapmanın doğru olduğunu düşünüyoruz.' dedi.

Haftanın Maçı Projesi

Türkiye'de ilk yarıda toplam 1.2 milyon Türk vatandaşının futbol maçlarını seyrettiğini kaydeden Genel Müdür Terzioğlu, 'Aşağı yukarı 14 milyon TL'lik ciro oluştu. Bakın bir hafta içerisinde Star Wars filmini de aşağı yukarı 1.2 milyon kişi seyretti ve benzer bir ciro oluştu. Biz istiyoruz ki Türkiye'de statlar dolsun. Bu yüzden de 'haftanın maçı' projesinin başlatmak istiyoruz. Anadolu'da her hafta bir maçı şölen havasına getirmek bir şehri aydınlatmak istiyoruz.' şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Kaan Terzioğlu, 'futbol ne güzel şey' sloganın yazılı olduğu ve içinde Göksel Gümüşdağ'ın topa vurduğunu resmeden bir tablo hediye ederken, Göksel Gümüşdağ da Terzioğlu'na plaket takdim etti.

CHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın