Görüş Bildir
Haberler
Türkçe Dil Destekli FIFA 16’nın Demo Çıkış Tarihi Belli Oldu

Türkçe Dil Destekli FIFA 16’nın Demo Çıkış Tarihi Belli Oldu

Onedio Medya
27.08.2015 - 11:11

EA, FIFA 16’nın demo çıkış tarihini açıkladı. Futbol tutkunları tarafından merakla beklenen FIFA 16’nın PS4, PS3 PC, Xbox One ve Xbox 360 platformları için 8-10 Eylül tarihleri arasında indirmeye sunulması bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

FIFA 16’nın yeni oyun özelliklerini, oyun mekaniğindeki değişiklikleri ve oyunun duygusal yanını keşfetmeye olanak sağlayacak Türkçe dil destekli demoda santra, FIFA Ultimate Team DRAFT, FIFA Antrenör, yeni beceri maçları ve Bundesliga yayın sunumu olmak üzere farklı oyun seçenekleri yer alacak. Kadınların da dahil olduğu FIFA 16, 24 Eylül’de PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için satışa sunulacak. FIFA 16’nın Nintendo Wii, Nintendo 3DS ve PlayStation Vita için piyasaya sürülmeyeceğinin altını çizelim.

Oyun Seçenekleri

Santra: Hemen sahaya çıkıp bir maç yapın. PC, Xbox One veya PS4’te, FIFA 16 Demo’ya ilk olarak El Clasico’yla başlayacaksınız: Real Madrid C.F. evinde FC Barcelona ile karşılaşıyor olacak.

FIFA Ultimate Team DRAFT: İşte yepyeni bir oyun modu: FUT Draft. Dikkatli tercihler yaparak kadronuzu oluşturun ve sahaya çıkıp offline maç yapın.

FIFA Antrenör: FIFA 16’da herkes daha yüksek bir düzeyde mücadele edebilecek. Santra veya FUT Draft oynarken yeni ipuçları almak için, yeni bir bağlamsal antrenman sistemi olan FIFA Antrenör’ü kullanın.

Yeni Beceri Maçları: Maçlar yüklenirken altı yeni beceri oyununu deneme şansına sahip olacaksınız.

Bundesliga Yayın Sunumu: PC, Xbox One, ve PS4’te, Borussia Mönchengladbach’ın BORUSSIA-PARK’ta Borussia Dortmund’u konuk ettiği maçın özgün maç yayını grafiklerini göreceksiniz.

Kulüpler:

Barcelona

Borussia Dortmund

Borussia Mönchengladbach

Chelsea

Inter Milan

Manchester City

Paris Saint-Germain

Real Madrid

River Plate

Seattle Sounders

Kadın Milli Takımları:

Almanya

ABD

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0