Görüş Bildir
Haberler
Türk yapımı mobil oyun Fly Racer 2 : Anthem

Türk yapımı mobil oyun Fly Racer 2 : Anthem

Türk yapımı mobil oyun Fly Racer 2 : Anthem

Fly Racer 2 : Anthem eğer fantastik ve simülasyon yapıya sahip rol yapma oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil Simülasyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz aksiyon Simülasyon türünde bir rol yapma oyunu olan Fly Racer'da bir evrende sizi tuzaklar ve bloklar arasında hedef noktası belli olmayan bir oyun hikayesi konu alınıyor. Oyunun geçtiği fantastik evrende bütün yaşamı yok etmek için harekete geçen bir şeytani güç dünyaya yıkım getirmek için saldırıyor ve insanları tehdit ediyor. 

Türk yapımı bir aksiyon simülasyon oyunu olan Fly Racer 2 : Anthem güzel grafikleri ve kolay kontrolleriyle dikkat çeken bir oyun. Türkçe desteğine sahip olan oyun bir erken erişim oyunu olarak düşünülebilir. Şu an sadece tek bir bölümünü oynayabildiğiniz oyuna güncellemelerle hikaye modu, yeni bölümler ve mekanlar, jet geliştirme sistemi, envanter sistemi, online arena oyun modu ve yeni bölüm sonu canavarları eklenecek. Fly Racer 2 : Anthem'in şu anki hali büyük potansiyele sahip olduğunu gösteriyor. Oynun tek ihtiyacı olan şey ek içerikler ve rötuşlar olarak listelenebilir.

Fly Racer 2 : Anthem önümüdeki dönemde güzel bir yükseliş yakalayabilecek ve sabırlı oyuncuları ödüllendirecek bir mobil aksiyon simülasyon oyunu olarak özetlenebilir.

Google play üzerinden indirmek için Tıklayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Menü

Menü

Market

Market

Oyun içi

Oyun içi
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın