Görüş Bildir
Haberler
TV
Aldatılmanın Kitabını Yazarlar! Türk Televizyon Tarihinin Boynuzları Arşa Değen 15 Karakteri

Aldatılmanın Kitabını Yazarlar! Türk Televizyon Tarihinin Boynuzları Arşa Değen 15 Karakteri

mukerremtekelii
14.10.2023 - 08:18 Son Güncelleme: 16.10.2023 - 00:50

Hepimiz bazen çok sevdiğimiz dizilerde bile sayısız aldatma görmüşüzdür. Hep aldatanlara bakıyoruz peki ya aldatılanlara hiç baktık mı? Sizin için 'Bu kadar da saf olunur mu?' dediğiniz, boynuzlarından kapıları geçemeyen karakterleri derledik.

Buyurun.👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce Aşk-ı Memnu dizisinde boynuzlananlarla başlayalım. Tam bir boynuz üçgeni olan dizide aldatılan aldatılana mübarek😅

1. Adnan

1. Adnan

Listenin başına boynuzlandığını 79 bölüm sonra anlayan Adnan Beyi almasak büyük ayıp olur. Dizi boyunca hep şüphelense de bir türlü konduramayan karakterimiz karısı ve yeğeni tarafından defalarca aldatılıyor.

2. Nihal

2. Nihal

Nihal, Behlül tarafından Bihter ile defalarca aldatılmıştır. Deyim yerindeyse Behlül'ün aşkından kör olan Nihal gerçekleri öğrenince büyük bir yıkım yaşıyor.

3. Bihter

3. Bihter

Aldatılanın bile aldatıldığı dizide Bihter de kocasından bile çok güvendiği Behlül tarafından birçok kez boynuzlanmıştır. Tabi bu onu yine de Behlül sevdasından vazgeçirememiştir.

Kimin elinin kimin cebinde olduğu belli olmayan Yaprak Dökümü aldatılmaları ile devam edelim

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Leyla / Necla

4. Leyla / Necla

İki karakter de aynı adam tarafından birbirleriyle defalarca aldatılmıştır. Böyle söyleyince kulağa çok garip geliyor farkındayız. Şöyle açıklayalım, Oğuz en başta Leyla ile sevgili olup onu Necla ve patronunun karısı ile aldatıyor. Sonrasında yine Oğuz denen karakterimiz Necla ile sevgili olup onu da hem Leyla hem de patronunun karısı ile tekrar aldatıyor. Biz yazarken yorulduk ama Oğuz iki kardeşi boynuzlamaktan hiç yorulmadı...

5. Şevket

5. Şevket

Yine aynı dizideki saf karakterimiz Şevket de, cin olan karısı Ferhunde tarafından tam da hapise girdiğinde aldatılmıştır. En azından Ferhunde cezaevine girene kadar bekleyebilmiş bu da bir şeydir.

6. Fikret

6. Fikret

Kız kardeşleri gibi olmasa da Fikret de Adapazarlı pısırık kocası Tahsin tarafından boynuzlanmıştır. Ama en azından kardeşlerinden daha gururlu çıkıyor.

7. Sadakatsiz - Derin / Asya

7. Sadakatsiz - Derin / Asya

İki karakterimiz de karaktersiz Volkan tarafından birbirleri ile çok kez aldatılmıştır. Asya bunu yediremeyip tüm kirli çamaşırları ortaya dökerken, Derin boynuzları ile mutlu mesut yaşamaya devam ediyor. Neyse ki dizi sonunda birlikte olup Volkan'ı doğduğuna pişman ediyor.

8. Camdaki Kız - Nalan / Sedat

8. Camdaki Kız - Nalan / Sedat

Sedat tarafından akıllara zarar şekilde boynuzlanan Nalan, başlarda bunu sindirse de sonralarda boynuzlarından zor da olsa kurtuluyor. Ve aldatma öyle olmaz böyle olur diyerek Sedat'a boynuzları takıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Hayat Şarkısı - Hülya

9. Hayat Şarkısı - Hülya

Hülya, Türkiye sınırlarını aşarak yurtdışındaki bir kadına kendisini tercih eden Kerim tarafından sağlam boynuzlanmıştır. Boynuzun boyunu anlamanız için şu detayı verelim; Kerim düğün günü Hülyayı aldattığı kadına geri dönüyor.

10. Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Cemile

10. Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Cemile

Cemile, kocası olacak iskele babası Ali kaptan tarafından yıllarca ayakta uyutularak aldatılmıştır. Artık boynuzlarından önünü göremeyecek Cemileye biz zamanlar hepimizin içi sızlamıştı...

11. Kızılcık Şerbeti - Doğa

11. Kızılcık Şerbeti - Doğa

Güzelim Doğa da sözde muhafazakar kocası Fatih sayesinde boynuzlanmaktan nasibini alan yeni karakterlerimizden. Neyse ki sonrasında Fatih'e dersini vererek hepimize bir ohhhh çektirdi.

12. Ufak Tefek Cinayetler - Merve

12. Ufak Tefek Cinayetler - Merve

Dizide kötü karakter olarak bilinen Merve de kocası ve en yakın arkadaşı tarafından boynuzu yiyor. Merve Aksak ne kadar kötü ve sinsi olsa da bu boynuzu haketmedi bizce...

13. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Meryem

13. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Meryem

Meryem, maalesef boynuzlanıp bunu sindiren karakter arasında. Boynuzuyla mücadele etmeye çalışsa da bir süre sonra sırf güçlü gözükmek adına bu mücadelesinden vazgeçiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

14. Adını Feriha Koydum - Mehmet

14. Adını Feriha Koydum - Mehmet

Mehmet, dizide karısı Seher tarafından hiç olmayacak biri ile boynuzlanıyor. Karısı Mehmet'in abi dediği kuzenini ayartınca, kuzeni de karısını kaçırınca maalesef Mehmet yüzyılın boynuzunu yiyor.

15. Şeref Meselesi - Kübra

15. Şeref Meselesi - Kübra

Zavallı Kübra, çok sevdiği ve güvendiği Yiğit tarafından çeşitli insanlarla aldatılıyor. Ama o kadar saf ki bunu uzun bir süre boyunca anlayamıyor ve boynuzlarını gözümüze sokuyor.

Sizin bu listeye eklemek istediğiniz boynuzlular kimler? Yorumlarda buluşalım 👇

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
7
5
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Handan İgaç

Yasak elma yildizdan bahsetmemişsiniz

Adem Özel

dizi sektörünün bitmemesi için ALDATMAYA Devam ederler

Cehape Zihniyeti

Boynuzlarının arasına "maşallah" yazdıran g.vatlar kulübü. :))