Görüş Bildir
Haberler
Turizmin Kalbinde Yangın

Turizmin Kalbinde Yangın

Onedio Medya
17.06.2016 - 19:50

Antalya'da Belek ve Kundu turizm bölgeleri arasında kalan Kral Yolu mevkisinde çıkan orman yangınında yaklaşık 1.5 hektarlık alan zarar gördü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni yapılan Kral Yolu'nun her iki tarafında, saat 17.30 sıralarında aynı anda başlayan yangına, söndürme helikopterleriyle havadan, arazöz, su tankerleri, ani müdahale aracı, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, orman işçileri ve bölge halkı da karadan müdahale etti.

Yangını bölgeden geçenler cep telefonlarıyla kaydetti

Kral Yolu trafiğe kapatıldı

Kral Yolu’nun her iki tarafında da ilerleyen yangın nedeniyle, yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Yangın nedeniyle ormanlık alandaki çok sayıda arı kovanı da zarar gördü. Alev alan kovanlar itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.5 hektar alan zarar gördü

1.5 hektar alan zarar gördü

Yangın, ekiplerin yoğun çabası sonucu saat 20.00’da kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında ilk belirlemelere göre yaklaşık 1.5 hektarlık alan zarar gördü.

Dün de yangın çıkmıştı

Dün de yangın çıkmıştı

Kundu turizm bölgesi Kral Yolu mevkisinde dün de saat 15.00 sıralarında belirlenemeyen bir nedenle 3 noktada yangın çıkmıştı.

Antalya Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı orman işçilerinin de katıldığı çalışmalarla, yaklaşık bir saatte kontrol altına alınan yangın, tamamen söndürülmüştü.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
11
11
5
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmetcan Oral

otel mi yapacaklar acaba? Belki villa.

kartacali

kundaklandı yeni otel alanı açılıyor yazsana!!!

Aşkın Çoşkun

2 golf sahası 3 otel.