Görüş Bildir
Haberler
Tunç Kökkaya Kimdir ve Nerelidir? Tunç Kökkaya Neden Vefat Etti? Tunç Kökkaya'nın Hastalığı Neydi?

Tunç Kökkaya Kimdir ve Nerelidir? Tunç Kökkaya Neden Vefat Etti? Tunç Kökkaya'nın Hastalığı Neydi?

Ömer ÖNDER
23.04.2022 - 17:38

Sanat dünyasının sevilen isimlerinden birisi olan Tunç Kökkaya'nın ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan ve daha önce de kendisine kalp pili takılan Tunç Kökkaya'nın cenazesi öğle namazına müteakiben Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak. Tunç Kökkaya'nın ölüm haberinden sonra pek çok kişi Tunç Kökkaya hakkında araştırma yapma başladı. Peki Tunç Kökkaya kimdir ve nerelidir? Tunç Kökkaya neden vefat etti? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sanat dünyasının ünlü isimlerin Tunç Kökkaya'nın vefat haberini sevenleri büyük üzüntüyle karşıladı. Ünlü isimlerden Tunç Kökkaya hakkında paylaşımlar geldi. Vefatı sonrasında gündeme gelen Tunç Kökkaya hakkında pek çok kişi araştırma yapmaya başladı. Peki Tunç Kökkaya kimdir?

Tunç Kökkaya Kimdir?

Tunç Kökkaya Kimdir?

Tunç Kökkaya 1964 yılında İstanbul’da dünyaya gemiştir. Sanat camiyasında uzun süre sanat camiasında asistan ve danışman olarak çalışmıştır. Bir dönem Deniz Seki ile çalışan Tunç Kökkaya asistan ve danışmanlık yapmıştır. Meslek hayatına danışmanlık, işletmecilik ve asistanlık gibi görevlerle devam etmiştir.

Tunç Kökkaya Neden Vefat Etti?

Tunç Kökkaya Neden Vefat Etti?

Tunç Kökkaya'nın vefatı hakkında henüz net bir açıklama yapılmadı. 58 yaşında hayatını kaybeden Tunç Kökkaya'nın vefatı hakkında sosyal medyada kalp krizi olduğu söylense de henüz resmi bir kaynaktan doğrulama haberi yapılmamıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bitli Pire

10 kere yazmasaydınız asistan ve danışman olduğunu anlamayacaktık iyi oldu bak.