Görüş Bildir
Haberler
Tüm Zorlukları Aşıp Hayallerin Peşinden Giden İnsanların 13 Ortak Özelliği

Tüm Zorlukları Aşıp Hayallerin Peşinden Giden İnsanların 13 Ortak Özelliği

Hepimizin hayalleri var. Bazılarını gerçekleştiriyoruz, bazılarıysa yarı yolda hatta çoğunu daha hiç başlamadan bırakıyoruz. 

Ama bazı insanlar var ki onlar tüm zorlukları aşıp hayallerinin peşinden gidiyorlar. Pes etmiyorlar, vazgeçmiyorlar, tekrar deniyorlar...

İşte, herkesin imrendiği bu insanları 13 ortak özelliği.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cesaret, herhalde bu kişilerde beden bulmuş. Hayalleri için o güvenli bölgelerinden çıkarlar ve bu durum onları hiç rahatsız etmez.

Aksine hayallerine bir adım daha yaklaşmak onları daha da heyecanlandırır.

2. Ne yaparlarsa yapsınlar kendilerine güvenirler. Bu güven başkalarını bazen rahatsız etse de onları hayallerine kavuşturan en önemli özellikleridir.

3. Asla pes etmezler. Tekrar tekrar hayalleri için denerler. Bu denemelerin elbet onu hedefine götüreceğini bilirler.

4. Belki de hayatınızda göreceğiniz en inatçı kişilerdir. Ama biliyoruz ki bu inat sayesinde hayalleri gerçek olacak.

5. Hayallerine giderken onları durdurmak, engellemek isteyen insan çok olacak. Ama onlar asla onları dinlemezler. Kendi bildiklerini okurlar.

Bazen bu başlarına problemler de açıyor. Birkaç iyi dost edinip onları dinlemek bu yüzden çok önemli.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başlarına gelecek tüm olaylara hazırlıklıdırlar. Çünkü her ihtimali düşünürler. Önemli, önemsiz, iyi, kötü her ihtimal onlar için hayati konulardır.

İşte bu yüzden hayallerine giderken problemleri kolayca hallederler.

7. Başarısızlık fikrine kendilerini alıştırırlar, böylece başarısızlığı önemsemezler. Çünkü bu ufak başarısızlıkların onları asıl başarıya ulaştıracağını bilirler.

8. Mantıklıdırlar. Hayallerine kavuşmak için imkansız yollara başvurmazlar. Onların hayalleri, var olması mümkün durumdadır. Hesaplamalarıyla, planlarıyla tüm yolu çizer ve mantık çerçevesinde yollarına devam ederler.

Boş hayallerin peşinde koşmazlar.

9. Değişimden korkmazlar. Değişmek onlar için olağan bir durumdur. Zaten cesaretli insanlar olduklarından, bu durum onları pek etkilemez.

10. Hayallerine ulaşırken yaşayacakları zorluklara hazırlıklıdırlar. Bu zorlukların onları durdurmayacağını bildiklerinden hep pozitiftirler. Tüm sorunları bu pozitiflikle çözerler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sürecin uzun olduğunun farkındadırlar. Sabırlı oldukları için bu sorun da onları yıldırmaz. Sabırları çoğu kişiyi şok edecek seviyededir.

12. Bir amaçları vardır. Bu amaç için kendilerine bir plan çizerler ve bu planı uygulamaya koyulurlar. Planı doğru şekilde tamamlamak için ellerinden gelen her şeyi yaparlar.

13. Tüm zorluklara, sıkıntılara, problemlere, negatif insanlara ve hayatın oyunlarına karşı gelirler. Çünkü onlar çok güçlüdür. Hayallerini gerçekleştirmek için önlerine gelen her zorluğu öyle ya da böyle bir şekilde çözerler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
74
37
6
6
5
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Umut E....

Yazı ile ilgili yorumda bulunmayacağım. Fakat GIF'ler çok alakasız değil mi? Yoksa bana mı öyle geldi?

Bahar Karadağ

Ecenaz ortaokullu bir kardeşimiz sanırım, alakasız gif'lerle renklendirdiği kompozisyon ödevini bizle paylaştığı için teşekkür ederiz.