Görüş Bildir
Haberler
Tüm Sonbaharı Çok Daha Canlı Görünümle Geçirmenizi Sağlayacak Krem Allıklar

Tüm Sonbaharı Çok Daha Canlı Görünümle Geçirmenizi Sağlayacak Krem Allıklar

miray soysal
19.10.2022 - 10:18

Makyaj yaparken allık kullanmaya dikkat ediyor musun? Eğer etmiyorsan bundan sonra mutlaka kullanman gerektiğini söyleyeceğiz. Çünkü şeftali ya da pembe tonlarında kullanacağın bir allık, güzel olan yüzünü biraz daha ısıtacak, daha canlı bir görünüm elde etmeni sağlayacak. Senin için cildinle mükemmel uyum sağlayacak allıkları derledik!👇

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. ''

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sıcak bir görünüm için

1. Sıcak bir görünüm için

LYKD Krem Allık, kremsi ve kolay uygulanabilir formülüyle cildini doğal ve canlı bir görünüme kavuşturur. Özel hafif ve krem yapısı sayesinde cildin ile tamamen bütünleşerek yüz hatlarınızı ortaya çıkartıp, taze ve canlı bir görünüm elde etmeni sağlayacak. Küçük bir dokunuşla mükemmel bir görünüm. Eee daha ne olsun? 

Bu ürüne buradan ulaşabilirsin.

2. Makyajına anlam kat!

2. Makyajına anlam kat!

Yanaklarındaki hafif pembe güneş yanığı etkisiyle her zamanki gibi harika görünmeye hazır mısın? Sadece bu ürünle sıcak bir görünüm elde edip cildinde mükemmel etkiler yaratabilirsin. LYKD Krem Allık, kremsi formülü sayesinde sana uygulama kolaylığı sağlayacak. Üstelik aktif hayatına da uyum sağlayabilir çünkü uzun süre kalıcı olma gibi bir özelliği de var. 

Ürüne buradan ulaşabilirsin!

Doğru ton

Doğru ton

Allık kullanırken ten rengine özellikle dikkat etmek gerekir. Çünkü doğru renk tonu makyajda bütünlüğü sağlayıp şık bir görünüm elde etmeni sağlayacak!

Bu görselin sana doğru allık rengi konusunda yardımcı olabileceğini umuyoruz🤩

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın