Görüş Bildir
Haberler
Tüm Like'ları Topluyoruz: Fotoğraflarda Güzel Çıkacak Bir Makyaj İçin 10 Tüyo

Tüm Like'ları Topluyoruz: Fotoğraflarda Güzel Çıkacak Bir Makyaj İçin 10 Tüyo

Fotoğraflarda çok daha güzel çıkmanızın yolu doğru makyajı yapmak. Herkesin çok beğeneceği fotoğraflar çekmek için ihtiyacınız olan tüyoları derledik. Gelin fotoğraflarda hep güzel çıkmanızı sağlayacak tüyolar neler bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Doğru makyaj, doğru malzemeler kullanmak demek.

Makyaj ürünlerinizi doğru şekilde kullanmazsanız güzel bir makyaj yapamazsınız. Makyajı cildinize doğru bir şekilde yedirmek de önemli. Fotoğraflarda en güzel çıkmanızı sağlayacak makyajı yapmak için sünger ve fırçalarınızın kaliteli olduğundan emin olmalısınız.

2. Makyajın temeli tabii ki makyaj bazları.

Cildinizi makyaja hazırlamak için bazlar şart. Mükemmel bir cilt görünümü sağlamak için baz seçimizini dikkatli yapmanız gerek. Makyaj bazları aynı zamanda fondöteninizin de cildinize tam yayılmasını sağlıyor.

3. Fotoğraflarda en güzel siz olmak istiyorsanız fondöten seçiminizi kusurları en güzel örtenler arasından seçmelisiniz.

Fotoğraflarda her şey çok daha net görünüyor. O yüzden cildinizdeki kusurları kapatmak için iyi bir fondöten seçmelisiniz. Fondöteni tüm yüzünüze sürdükten sonra kusurlu olan bölgelerin bir kere daha üzerinden geçebilirsiniz.

4. Kontür sanatı fotoğraflarda güzel çıkmanın formülü.

Yüze uygulanan kontür ve aydınlatıcılar, fotoğraflarda tam istediğiniz gibi görünmenizi sağlıyor. Yüzünüzde öne çıkarmak istediğiniz bölgeleri aydınlatarak hoşunuza gitmeyen bölgeleri ise koyulaştırarak istediğiniz gibi bir yüze sahip olabilirsiniz.

5. Yüzünüzde allık yoksa fotoğraflarda güzel çıkma ihtimaliniz düşük.

Fotoğraf çektirmeden önce mutlaka allık kullanmanız gerek. Çünkü allık olmadan cildiniz daha soluk görünüyor. Yüzünüze sürdüğünüz hafif bir allıkla çok daha fotojenik çıkabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mat tonlar, fotoğraflarda daha güzel çıkmanızı sağlıyor desek...

Mat tonları tercih ederseniz yüzünüz fotoğraflarda parlamaz. Flashla çekilen fotoğraflarda yüz pasparlak ortaya çıkıyor. Böyle bir görünüm hoş olmayacağı için mat renklerle yapılan makyajlar daha iyi!

7. Pudra kullanmak fotoğraf çekileceğiniz akşamlar için kritik önemde.

Pudra kullanacaksanız ten rengi pudraları tercih etmeniz sizin için daha iyi. Parlamayı engelleyen pudralar sayesinde fotoğraflarda cildiniz çok daha güzel görünüyor.

8. Eyeliner ve rimeller gözleri öne çıkaran detaylar.

Güzel çekilmiş bir eyeliner ve iyi sürülmüş bir rimel ile bakışlarınızı mükemmelleştirebilirsiniz. Siyah renk belirgin ve daha gösterişli olduğu için fotoğraflarda çok daha güzel çıkıyor.

9. Fotoğraflarda en çok dikkat çeken dudakları es geçmek olmaz.

Fotoğraflarda iyi çıkmak için dudaklara yoğunlaşmak gerek. Belirgin bitişli ve keskin dudaklar her zaman çok daha güzel çıkmanızı sağlıyor. Rujunuzun rengi de fotoğraflar için önemli. Dikkat çeken renkler her zaman fotoğraflarda daha güzel görünmezi sağlıyor.

10. Kaş makyajı yapmadan fotoğraf çekilmeyi düşünmeyin bile!

Kaşlar, yüz makyajının en önemlilerinden. Yüzünüze ifade katan kaş makyajı olmadan fotoğraflarda güzel çıkma ihtimaliniz düşük. Kaşlarınızı doldurarak ve doğru şekil vererek daha güzel fotoğraflar çekilmeniz mümkün. Kaşlarınızı doldurup şekil verdikten sonra sabitlemek için kaş jeli kullanmayı unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın