Görüş Bildir
Haberler
Tüm Gözleri Üzerinize Çekmek İçin Takip Etmeniz Gereken 2022'nin Yükselen 10 Makyaj Trendi

Tüm Gözleri Üzerinize Çekmek İçin Takip Etmeniz Gereken 2022'nin Yükselen 10 Makyaj Trendi

Begüm
21.08.2022 - 12:14

2022 her açıdan rengarenk bir şekilde hayatımıza girdi. Gerek makyajda gerekse modada bambaşka tarzların ortaya çıkmasını sağladı. İ2022 makyajlarını yakından takip etmek ve bu akımlara uyum sağlamak istiyorsanız sizin için çok keyifli bir içerik hazırladık. Bu yıl takip etmeniz gereken ve her geçen gün daha da popülerleşen 2022'nin makyaj trendleri!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Naturel tonlar

1. Naturel tonlar

2022'de karşımıza çıkan trendlerin en sadesi ve en şıkı kesinlikle naturel tonlardaki ışıltıların yer aldığı bu trend. Naturel tonları esas alan bu trendde aslında çok fazla makyajı belli etmeden, doğal bir görünüm yakalamak amaçlanıyor.

2. Euphoria etkisi

2. Euphoria etkisi

2022 yılının ortalarına doğru Euphoria ışıltılı makyajları ile gerçek hayatımıza girdi. Özellikle göz makyajında Euphoria dizisinden ilham alarak yapılan çalışmalar her geçen gün çoğaldı. Daha canlı renklerin kullanıldığı bu trendde öne çıkan nokta kesinlikle gözleriniz. Alışılmışın dışında, cesur bir farla siz de bu trende katılabilirsiniz.

3. Soft pembe ışıltısı

3. Soft pembe ışıltısı

Tıpkı naturel tonlardaki trend gibi bu yıl soft pembe tonları da çok moda. Açık pembe tonlarında bir ruj ile göz farınızı birleştirdiğinizde sade ama göz alıcı bir makyaj yapabilirsiniz.

4. Retro kırmızı

4. Retro kırmızı

2022'nin her geçen günü daha da yükselen trendlerden biri kırmızı rujlar ile yakalanan retro havalar. Koyu ve cesur kırmızı tonlardaki bir ruju aşırıya kaçmayan sade bir makyaj ile dengeledikten sonra saçınızı da retro tarzda yaparak bu trende siz de katılabilirsiniz.

5. Neon tonlar

5. Neon tonlar

Tıpkı tırnaklardaki trendler gibi bu yıl makyajda da neon tonlar oldukça moda. Tek renk yerine birbirinden farklı renkleri tercih ederek bir renk cümbüşü oluşturabilirsiniz. Özellikle canlı ve neon renkler bu yılın akımına ayak uydurmanızı sağlayacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Double eyeliner

6. Double eyeliner

Eyelinerın yeniden popülerleştiği 2022'de işler biraz değişti. Artık eyeliner ile sanat yapmanız gerekiyor. Öyle ki ustaca farklı çizgiler çekerek gözlerinizde müthiş bir ahenk yakalayabilirsiniz.

7. Renkli eyeliner

7. Renkli eyeliner

Eyelinerın dönüşü sadece siyah tonlarıyla olmadı. Bu yıl renkli eyelinerlar da oldukça moda. Özellikle farların yerine tercih edilen renkli eyelinerlar hem farklı bir çizgi yakalamanıza olanak sunuyor hem de rengarenk görünmenizi sağlıyor. Aynı zamanda da daha kolay!

8. Glitter etkisi

8. Glitter etkisi

Sim ve çeşitli taşlar ile parıltı etkisi yaratmak bu yılın vazgeçilmezlerinden biri. Sadece festivallerde değil günlük hayatta da kullanılan glitter detaylar ile bambaşka ve unutulmaz bir tarz oluşturabilirsiniz.

9. Overline dudaklar

9. Overline dudaklar

Dudaklarınızı biraz daha dolgun ve büyük göstermek için ruj ile dudak çizginizin üzerinden bir tık daha fazla geçerek siz de bu trende dahil olabilirsiniz. İddialı ve şık bir görünüm için vazgeçilmez bir trend!

10. Popsicle dudaklar

10. Popsicle dudaklar

Hafif buzlu ve şekerli bir görünüm yakalamanızı sağlayan rujlar ile kolay bir şekilde popsicle akımına katılabilirsiniz. Şekeri anımsatan bu tarzda pembe ve kırmızının açık tonlarını tercih edebilirsiniz. Daha ıslak ve canlı bir görünüm için mükemmel bir trend!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
14
5
3
2
2
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın