Görüş Bildir
Haberler
TÜGVA Hakkında Suç Duyurusu ve Tutuklama Talebi!

TÜGVA Hakkında Suç Duyurusu ve Tutuklama Talebi!

Ulaş
03.11.2021 - 19:23

Zafer Partisi Genel Başkanlığı, Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) kurucusu Bilal Erdoğan ile Genel Başkanı Enes Eminoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri hakkında suç duyurusunda bulundu. Dilekçede, TÜGVA yöneticileri hakkında, ‘nüfuz ticareti’, ‘görevi kötüye kullanma’ ve ‘kişisel veri ihlali’ suçlarından soruşturma yürütülmesi ve savcılık tarafından haklarında kamu davası açılarak tutuklanmalarının istenmesi talep edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözcü'den Fahrettin Öztürk'ün haberine göre, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın yönetiminde bulunduğu TÜGVA’nın devlet kademelerinde paralel bir kadrolaşma gerçekleştirildiği haberleri ve belgeleri tartışılmaya devam ederken, Zafer Partisi Genel Başkanlığı, Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi’nde suç duyurusunda bulundu.

'Belgelerde 'torpil' sağlayacak kişilerin isimlerine yer verildiği belirtildi...'

'Belgelerde 'torpil' sağlayacak kişilerin isimlerine yer verildiği belirtildi...'

Zafer Partisi Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı avukat Sevda Gül Tunçer ile birlikte partili avukatların savcılığa sundukları suç duyurusu dilekçesinde, “Söz konusu belgelerde, devlet tarafından yargıya, orduya, emniyete ve diğer çeşitli kurumlara yapılacak alımlarda, kadro verilmesi istenen kişilerin kimlik bilgilerinden, cep telefonlarına, mülakat yeri ve tarihinden, kendisine referans adı altında ‘torpil' sağlayacak kişilerin isimlerine kadar çeşitli bilgilerin yer aldığı belirtilmektedir” denildi.

Dilekçede, vakfın ‘ERP' adlı bir sistem kullanarak kadro verilecek kişiler hakkında sicil listeleri oluşturduğunun da ileri sürüldüğü anlatıldı.

'Belgelerin doğruluğunu teyit etti...'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
52
31
6
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hazreti Deist

Ülkede gram hukuk ve adalet kaldıysa ceza alırlar ama ceza alacaklarına inanan %5 bulamazsınız.Bu da ülkenin durumunu özetliyor zaten