Görüş Bildir
Haberler
Tuğba Ekinci'den Kondom İtirafı Geldi! "Memleketin Sapığı İlan Edildim..."

Tuğba Ekinci'den Kondom İtirafı Geldi! "Memleketin Sapığı İlan Edildim..."

Müge Kakşi
04.10.2021 - 22:47

O Şimdi Asker şarkısıyla hafızalara kazınan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci Youtube yayınlanan Fezi Altun ve Seçkin Süngüç'ün Bize Kaldı programına katıldı. Programda samimi açıklamalarda bulunan Ekinci geçmiş yıllara ait kondom olayına dair detayları anlattı. İşte Tuğba Ekinci'nin o açıklamaları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tuğba Ekinci'den Samimi Açıklamalar

Tuğba Ekinci'den Samimi Açıklamalar

Türkiye’nin en cesur şarkıcılarından biri olan Tuğba Ekinci, Fezi Altun ve Seçkin Süngüç'ün Bize Kaldı programına katılarak hakkında merak edilenleri yanıtladı.

NİŞANLINLA NASIL TANIŞTINIZ?

1 senedir birlikteyiz. Bodrum’da konserlerim vardı. Berk Bey de o sırada kafede oturuyordu, yan yana geldik. Pandemi döneminin başlangıcında nişanlandık.

SANAT CAMİASINDA SİZDEN KORKUYORLAR MI?

Eskiden magazinde en acayip anlarımızı yakalayıp kurguluyorlardı. O sebeple insanlar bizi böyle tanıyordu. Şimdi Instagram sayesinde daha fazla kendimizi gösterebiliyoruz.

‘ZENGİN ADAM SEVMEK UCUZLUK’ DEDİĞİN DOĞRU MU?

Manşet atılsın da konuşulayım diye yaptığım şeylerden biri. Ben bir şov kızıyım. Şov kızı arada saçmalar. Burada saçmalamışım.

Kutu Kutu Şarkısının Klibinde Birkan Sokullu Oynadı

Kutu Kutu Şarkısının Klibinde Birkan Sokullu Oynadı

SENCE INSTAGRAM’DA HANGİ ÜNLÜLERİN TAKİPÇİ SAYISI GERÇEKTİR?

Tarkan’ınki gerçektir. Hadise Türk standartların göre bir kadın, baldırı, bacakları güzel. Onunki de gerçektir. Hande Yener’inki de abartılmamış, onunki de gerçektir.

SON DÖNEMDE SESİNİ ÇOK BEĞENDİĞİN, DİNLEDİĞİN KİMLER VAR?

Aleyna Tilki’yi çok seviyorum, çocuğum gibi geliyor bana. Hande Yener’i de çok beğeniyorum. İronik şarkıları seviyorum, giderli şarkıları sevmiyorum.

SESİNDEN HOŞLANMADIĞIN POPÇULAR VAR MI?

Ben çok bağıranları sevmiyorum. ‘Amma gür sesi var!’ denilen sesleri sevmiyorum. İsim verilmez çünkü onlar şu anda bir numara.

KUTU KUTU ŞARKISININ KLİBİNDE BİRKAN SOKULLU MU OYNADI?

Evet! Bir kere evlenip boşandım. Henüz ünlü olmamışken evlendim, 8-9 yıl evli kaldım. Hala dostuz, görüşmeye devam ederiz. Birkan, eski eşimin basketbol takımındandı. Kendisi oynamak istedi. O zamanlar sadece basketbol oyuncusuydu.

İbo Show'daki Elbiseyi Yeniden Diktirdim

İbo Show'daki Elbiseyi Yeniden Diktirdim

İBO SHOW’A TEKRAR GİDECEK MİSİN?

Evet! Yıllar önceki kırmızı kıyafetimin aynısını diktirdim. O zaman giydiğimi elbiseyi aradım ama bulamadım, kaybetmişim. O nedenle diktirdim.

BATIL İNANCIN VAR MI?

Öyle şeylerle işim olmaz. Kahve falı bile baktırmam. Bir tek birinin elinden bıçak almam. Saçma ama yine de kalmış öyle. Anneme bile yapıyorum bunu. Oysa annem beni mi bıçaklayacak?

ALMAK İSTEYİP DE ALAMADIĞIN BİR ŞARKI OLDU MU?

Öyle şeyler hiç yaşamadım. Zaten bana hiçbir şey küt diye gelmez. Ben bir şeyleri arayıp, eşeleyip kendim bulurum. Şans yoktur benim için. O yüzden de ‘Onu neden kaçırdım?’ diye düşünmem.

INSTAGRAM’DA EN SON KİMLERE BAKTIN?

Sizin (Seçkin ve Fezi) hesabınıza, Armağan Çağlayan’a, bir de şarkı yapan aranjörüm Arem Özgüç’e baktım.

İşte Tuğba Ekinci'den Kondom Hikayesi

İşte Tuğba Ekinci'den Kondom Hikayesi

SENİN EKMEĞİNE MANİ OLMAK İSTEYEN HİÇ OLDU MU?

Hiç olmadı. Sadece Nazan Öncel’le Yanma Demezler Yanan Adama şarkısına düet yaptığımızda şarkım Top 10’a girmiyordu. Şarkı her yerde gümbür gümbür çalıyordu. Hakkımızı yiyen insanlar vardı.

GEÇMİŞE GİDİP NEYİ DEĞİŞTİRMEK İSTERDİN?

Hiç pişmanlığım yoktur. Öyle aksi bir tipimdir ki, onu mutlaka bir şekilde yaparım. O yüzden pişman olmam. O zamanlar salaktık ama yaşandı bitti.

KONDOM’UN HİKAYESİ NEYDİ?

Bir Türk kondom firması bana geldi, sosyal sağlık projesi yapmak istediklerini söylediler. İçinde kondom kelimesi geçen şarkılar yazdırmaya başladık.

Kondom albümündeki şarkıların sıralaması; Kondom, Yoksa, Vermem idi. Çıktığı ilk zamanlarda Avrupa’daki MTV’de yayınlandı.  O şimdi asker canı neler ister, kondom falan derken memleketin sapığı ilan edildim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın