Görüş Bildir
Haberler
TTK İşçi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır? Kimler Başvurabilir?

TTK İşçi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır? Kimler Başvurabilir?

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, 30 nitelikli işçi alımı için ilan yayımladı. Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) bünyesinde istihdam edilecek olan işçi alımları için detaylara ilanda yer verildi. İlana göre, TTK sürekli işçi alımı için başvurular 22 Kasım - 26 Kasım tarihleri arasında alınacak. Peki Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) sürekli işçi alımı için başvuru nasıl yapılır? İlana kimler başvurabilir? İşte tüm detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2021 yılı Genel Yatırım ve Finansman Programı çerçevesinde, Türkiye Taş Kömürü Kurumu’nda yer üstü iş yerlerinde 4857 sayılı İş Kanunu’na tabi daimi işçi statüsünde çalıştırılmak üzere işçi alınacak. Vatandaş sürekli işçi alımı için başvuru nasıl yapılır? İlana kimler başvurabilir? Sorularını soruyor. Tüm soruların cevabı haberimizde

TTK İşçi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

TTK İşçi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

22-26 Kasım tarihleri arasında İşkur internet sitesinden veya Alo 170'i arayarak başvurular yapılabilecek.

TTK İşçi Alımında Yaş Sınırı Var mı?

TTK İşçi Alımında Yaş Sınırı Var mı?

Adayların ilanın yayımlandığı dönem itibariyle en fazla 34 yaşında olması, 35 yaşından gün almamış olması gerekmektedir.

TTK Başvuru Şartları

TTK Başvuru Şartları

Başvuranlardan 11 kişiye kaynakçı kadrosu verilecek. Kaynak işçisi olacak 11 kişinin meslek liselerinin kaynakçılık, metal işleri bölümünden veya metal teknolojisi bölümünün kaynakçılık dalından mezun olmaları bekleniyor. 13 kişi de mekanizasyon ve pres işçisi olarak işe alınacak.

Talaşlı imalat işçisi olarak işe başlatılacak olan 4 kişinin; meslek liselerinin tesviye, torna-tesviye, bilgisayarlı nümerik kontrol (CNC) torna, bilgisayarlı makine imalatçılığı veya bilgisayar destekli üretim bölümünden mezun olmaları şartı isteniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın