Görüş Bildir
Haberler
Trump'tan 'Balkon' Konuşması: 'Büyük Bir Kutlamaya Hazırlanıyoruz'

Trump'tan 'Balkon' Konuşması: 'Büyük Bir Kutlamaya Hazırlanıyoruz'

Batuhan
04.11.2020 - 10:35

ABD Başkanı Trump, seçimin ardından ilk kez kameraların karşısında çıkarak açıklamalarda bulundu. Trump, yaptığı açıklamada, ' Açık söylemek gerekirse biz kazandık' diye konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trump, 'Pensilvanya'da 690 bin oy fark atmış durumdayız. Kazanamayacaklarını anladılar ve yargıya gidelim dediler.' dedi.

"Büyük ihtimalle başkanınız ben olacağım"

"Büyük ihtimalle başkanınız ben olacağım"

'Tam kazanıyorduk, bir anda durdu her şey, harika bir şeyi kutlamak için hazırlanıyorduk. Biz seçimi kazanıyorduk, ki kazandık zaten, ama ortada büyük bir hile var. Yüksek Mahkemeye gideceğiz. Bu ülkenin vatandaşları rekor sayıda oy kullandı, daha önce böyle bir şey görülmemişti. Hiç beklemediğimiz yerleri kazandık, Mesela Florida, Ohio, Teksas'ı kazandık. Georgia'yı açık bir şekilde kazandığımız ortada. Yüzde 2.5 farkla öndeyiz, bizi yakalamalarına imkan yok. Bizi yakalaması imkansız görünüyor. Arizona'yla ilgili açık ara önde olsak iyi olurdu ama hala bir olasılık var. En önemlisi belki Pensilvanya'yı çok büyük bir farkla kazanıyoruz şu anda. Büyük ihtimalle başkanınız ben olacağım. Sayım bitmek üzere, ama kazandığımız açık. Harika bir akşam oldu bizim için. Büyük kutlamaya hazırlanıyoruz. Kazandığımız eyaletlere ve ne kadar farkla kazandığımıza bakın. Bu seçim bitti. Kazanamayacaklarını biliyorlardı, ben en başından beri söylemiştim. 'Kazanamazlarsa bizi mahkemeye verecekler' demiştim.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
64
21
12
11
9
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deniz Kuzey

Deniz kıyısı halkı bilinçli oluyo Biden 'e oy vermişler. İç amerikanın hepsi Trump aq.

cenigz han

Binali, is that you?

speedymustafa

bu adam bana istanbulu kaybeden binaliyi hatırlatıyor. seçimi kaybedip "yüksek kurula gidip oyları tekrar saydıracağız" demesin ?