Görüş Bildir
Haberler
Trump 'Game Of Thrones'a Özendi: İran'a 'Yaptırımlar Geliyor' Afişi

Trump 'Game Of Thrones'a Özendi: İran'a 'Yaptırımlar Geliyor' Afişi

Emre Ordu
02.11.2018 - 23:28 Son Güncelleme: 03.11.2018 - 09:10

ABD, İran ile varılan nükleer anlaşma sonucu kaldırılan tüm yaptırımları yeniden yürürlüğe koyuyor. Trump yaptırımların geldiğini, Twitter hesabından bir afiş ile duyurdu. ABD Başkanı ünlü dizi Game of Thrones'a atıfta bulunarak, kendi fotoğrafının üzerine “Yaptırımlar Geliyor - 5 Kasım” yazarak paylaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ve Hazine Bakanı Steven Mnuchin, İran yaptırımlarının, 5 Kasım’dan itibaren yeniden uygulanmaya başlanacağını bildirdi. 8 ülkenin yaptırımlardan geçici olarak muaf tutulacağı öğrenildi. Hangi ülkelerin muafiyet kapsamında olacağı belli değil. 

Enerji Bakanı Fatih Dönmez, 'Şu anda bize gelen bilgiler Türkiye'nin muafiyet içerisinde olduğu şeklinde ama detayları henüz bize ulaşmadı.' dedi.

Trump'tan ilginç mesaj

Trump'tan ilginç mesaj

ABD Başkanı Donald Trump, İran’a uygulanacak yaptırımların geri geldiğini duyurduktan sonra Twitter hesabından ünlü dizi Game of Thrones’a (Taht Oyunları) atıfta bulunarak bir paylaşım yaptı. Dizideki 'Kış geliyor' repliğine atıfta bulunan Trump, hazırladığı afişte, “Yaptırımlar Geliyor - 5 Kasım” diye yazarak paylaştı.

Trump'ın paylaşımı sosyal medyada da konuşuluyor. Gelen yorumlardan bazıları şöyle...

Trump'ın paylaşımı sosyal medyada da konuşuluyor. Gelen yorumlardan bazıları şöyle...
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
133
32
20
6
5
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Amerikalılar ile aramızda kan bağı olmadığına emin miyiz ya? Hayır iki ülke başımıza aynı karakter adamları getirmeyi nasıl başardık?

Bozkurt

ABD halkı ve Türk halkı aynı derecede aptaldır. 2009 yılında Bill Maher, kendisine sorulan bir soruya verdiği "Bu aptal ülkede her şey olabilir" cevabı yüzün... Devamını Gör

Ersin İdmanyurdu

Koskoca devlet başkanları ergenler gibi post paylaşıyor. Bu adamların tek bir emriyle dünya savaşı çıkabileceği düşüncesi çok sinir bozucu

Metin

"Make America Great Again" demişti, dediğini yapıyor. ABD'de işsizlik oranları falan da düşüyor sanırım.