Görüş Bildir
Haberler
Trajik Şekilde Ölen Sala'ya Tezahürat Yapan Takımın Teknik Direktörü Galtier: 'Toplum Buysa, B*kun İçindeyiz'

Trajik Şekilde Ölen Sala'ya Tezahürat Yapan Takımın Teknik Direktörü Galtier: 'Toplum Buysa, B*kun İçindeyiz'

Ted Lasso
12.05.2022 - 11:08

Nantes ile Nice takımı arasında oynanan Fransa Kupası final maçında inanılmaz bir olay yaşandı. Nantes'a 1-0 kaybeden Nice takımının tribünleri hayatını uçak kazasında kaybeden Emiliano Sala ile insanlık dışı, çok çirkin tezahüratta bulundu. Tribünler 'Arjantinli iyi yüzemiyor, Emiliano Sala suyun altında' tezahüratı yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oynadıkları St. Etienne maçının ardından konuşan teknik direktör Galtier şunları söyledi:

Oynadıkları St. Etienne maçının ardından konuşan teknik direktör Galtier şunları söyledi:

'Duyduklarımı tanımlayacak söz bulamıyorum. Soyunma odasına girdiğimiz an gündemimiz galibiyeti kutlamak değildi, oyuncularımın duyduğu tezahüratlardı. 

Kulübün konuya ilişkin bir açıklama yaptığını biliyorum. Tüm oyuncuların ve ekibim adına Emiliano Sala'nın ailesinden ve Nantes Kulübü'nden özür dilemek istiyorum. 

Bir stadyumda çok şey duyabilirsiniz. Burada tezahürat yapanlar birkaç kişi ama seslerini duyabilirsiniz. Üç kişi değillerdi. Bu söyleyeceğimden rahatsız olurlarsa antrenmana gelsinler. Yüzlerine de aynı şeyleri söylerim.

Tribünler toplumun aynasıdır derler. Bizim toplumumuz buysa eğer, inanın bana b...n içindeyiz demektir. Duyduklarım kabul edilebilir şeyler değildi. Oyuncularımıza laflar atıldı, kupa maçının hakemi sayın Frappart'a küfürler oldu. Oysa ki kupayı bize kendisi kaybettirmedi, biz kendimiz kaybettik. Tüm bunların arasında, trajik bir kazada yaşamını yitiren birinin isminin neden geçtiğini anlayamıyorum. Sürrealist bir olay benim için. Diyecek söz bulamıyorum.' dedi.

Emiliano Sala'nın trajik ölümü şöyle gerçekleşmişti:

Nice teknik direktörü Christophe Galtier'in konuşması🎥

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
14
4
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın