Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor Yönetiminden Fenerbahçe'ye Tepki

Trabzonspor Yönetiminden Fenerbahçe'ye Tepki

Enver K.
08.02.2015 - 13:46 Son Güncelleme: 08.02.2015 - 13:53
İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Fenerbahçe ile golsüz berabere kalanTrabzonspor'da, kulüp Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, rakipleri karşısında aldıkları sonucun kendilerini memnun etmediğini söyledi.

Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Afrika Uluslar Kupası'na giden milli oyuncular, sakatlıklar, cezalı oyuncular ve yeni transferlerin uyumu nedeniyle Fenerbahçe maçında istedikleri futbolu ortaya koyamadıklarını belirtti.

Fenerbahçe karşısına her maçta olduğu gibi kazanmak için çıktıklarını ifade eden Aslan, 'İstanbul'a galibiyet için gitmiştik. 0-0'lık sonuç bizi memnun etmedi. Baskılı bir futbol ortaya koyamadık ama 3-4 net pozisyon yakaladık. Rakibimiz de kendi sahasında seyirci desteği önünde oynadı. Hakan iyi günündeydi ama Volkan da net kurtarışlar yaptı. Maçın en iyi oyuncuları kalecilerdi' dedi.

Aslan, ligin ilk yarısında Fenerbahçe ile sahalarında golsüz biten karşılaşmada ise kendilerinin daha baskılı oynadığını söyleyerek, 'Trabzon'da oynanan maçta bizim 4-5 net pozisyonumuz vardı. Ligin ilk yarısında sahamızda oynanan maçta Fenerbahçe'nin yarım pozisyonu vardı. Biz çıkıp da 'büyük takım gibi oynamadılar' ifadesini kullanmadık' diye konuştu.

-'Yıldırım'ın tek hatası Egemen'i atmamaktı'

Karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım'ın ortada bir maç yönettiğini belirten Aslan, 'Hakemin tek ciddi hatası Egemen'e Aykut Demir'e attığı tokat sonrası kırmızı kart vermemekti. Rakip takımın lehine bir penaltı pozisyonu söz konusu değildi' dedi.

Aslan, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun maç öncesi hakem Yıldırım'ı aramasına ilişkin de şunları söyledi:

'Başkanımız, Yıldırım'ı aradığını da kendisi söylemiş, gizli kapaklı bir iş yapmamıştır, yaptığını kendisi açıklamıştır. Adalet istemek bir kulüp başkanının en doğal hakkıdır. Haftalardır aleyhimize yapılan hakem hatalarının bir türlü önünün alınmaması başkanımızı böyle bir yola sevk etti diye düşünüyorum. Başkanımızın yaptığı sadece hakkaniyetle bir maç yönetilmesini istemektir.'

Kaynak: AA

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0