Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor Tahkim Kurulu'na Başvuracak

Trabzonspor Tahkim Kurulu'na Başvuracak

Enver K.
03.11.2015 - 22:56

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Aslan, PFDK tarafından verilen cezalara ilişkin, 'Bu cezalar hiç hak etmediğimiz, tarihin en ağır cezalarıdır. Tahkim Kurulu'na başvuru yapacağız' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen cezalara ilişkin 'Bu cezalar hiç hak etmediğimiz, tarihin en ağır cezalarıdır. Tahkim Kurulu'na başvuru yapacağız' dedi.

Aslan, Gaziantepspor maçının ardından verilen cezalarla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk futbolunda görülmemiş bir cezayla karşı karşıya kaldıklarını belirtti.

Tahkim Kurulu'na gerekli itirazları yapacaklarını belirten Aslan,  'Bu cezalar hiç hak etmediğimiz tarihin en ağır cezalarıdır. Tahkim Kurulu'nun bu cezaları kaldıracağını düşünüyoruz. Bu nedenle gerekli itirazlarımızı yapacağız' ifadesini kullandı.

Maçın hakemine yönelik taraftar tepkisini önlemek için çaba gösterdiklerini kaydeden Aslan, 'Hakemler, güvenli bir şekilde stattan ayrılmıştır. Kendilerine en ufak fiziksel müdahalede kimse bulunmamıştır. Verilen bu ağır cezaların düzeltilmesini talep edeceğiz' diye konuştu.

Bordo-mavili kulübün, Tahkim Kurulu'ndan sözlü bir duruşma talebinde bulunacağı öğrenildi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın