Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor, Samba ile Anlaşamadı

Trabzonspor, Samba ile Anlaşamadı

Enver K.
07.08.2015 - 17:43
İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor, imza için getirdiği Kongolu stoper Christopher Samba ile anlaşmaktan vazgeçti.

Trabzonspor’un dün imza için Türkiye’ye getirdiği Kongolu stoper Christopher Samba’nın, ile ilgili bugün dikkat çeken bir karar alındı. Bordo-Mavililer Kongolü stoper ile anlaşmaktan vazgeçti.  

Trabzonspor'un dün Türkiye'ye getirdiği Kongolü stoper Christopher Samba, anlaşmaktan vazgeçti.Trabzonspor dün oyuncuyla görüşmelere başladığını KAP yaptığı açıklama ile bildirmişti. Ancak bugün son dakika gelişmesiyle oyuncu ile anlaşma sağlamadığı açıklandı. 

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, oyuncuyla anlaşma sağlayamadıklarını açıkladı. Hurma, 'Oyuncuyla anlaşma sağlayamadık. Geri dönecek' dedi.

İKİ FARKLI İDDİA VAR

Samba'nın geri gönderilmesi noktasında ise iki farklı iddia var. Bu iddialardan biriTrabzonspor'un dün akşam Rabotnicki'ye elenmesi olarak gösteriliyor.  Eski takımı Dinamo Moskova'nın UEFA Arvupa Ligi'ne katılamaması nedeniyle Trabzonspor'u seçtiği kaydedilen oyuncunun bordo-mavililerin dün akşam elenmesi sonrasında bu transferi vazgeçtiği şeklinde. 

Bir diğer iddia ise Samba'nın, Dinamo Moskova ile sözleşmesini Fesih edemediği bu nedenle de bordo-mavililerin oyuncuya bonservis bedeli ödemek istemediği için bu transferden vazgeçtiği şeklinde.

Ancak her iki iddia da Trabzonspor yönetimi tarafından henüz doğrulanmadı. 

Şampiy10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0