Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor - Antalyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Hangi Kanalda Yayınlanacak? Muhtemel 11’ler

Trabzonspor - Antalyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Hangi Kanalda Yayınlanacak? Muhtemel 11’ler

Ömer ÖNDER
30.04.2022 - 12:35

Süper Lig'in 35. haftasında nefesler tutuldu. Uzun süredir ligin lideri Trabzonspor bu hafta kendi evinde Antalyaspor'u konuk edecek. Antalyaspor ile yapacakları karşılaşma sonrasında 1 puan alması Trabzonspor'un şampiyonluğunu ilan etmesi için yeterli olacak. Bu tarihi maç öncesinde binlerce Trabzonspor taraftarı maçın oynanacağı saati bekliyor. Peki Trabzonspor - Antalyaspor maçı saat kaçta oynanacak? Maçın hakemi kim olacak? Trabzonspor - Antalyaspor maçı hangi kanaldan yayınlanacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Süper Lig'in 35. haftasında Trabzonspor - Antalyaspor karşılaşması ile hız kesmeden devam ediyor. Antalyaspor ile yaptığı son 16 maçta tek mağlubiyet alan Trabzonspor tek mağlubiyetini 2016 yılında aldı. Kendi sahasında başarılı bir performans sergileyen Trabzonspor, kendi sahasında oynadığı 23 maçta 15 galibiyet ve 8 beraberlik alarak bu akşam oynanacak maçta da rakibi Antalyaspor'dan puan almayı planlayan Trabzonspor, alacağı 1 puan sonrasında şampiyonluğunu ilan etmiş olacak. Peki Trabzonspor - Antalyaspor maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Trabzonspor - Antalyaspor Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Trabzonspor - Antalyaspor Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Medical Park Stadyumu'nda oynanacak olan Trabzonspor - Antalyaspor karşılaşması bugün saat 20:30'da başlayacak ve maçı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Trabzonspor - Antalyaspor maçı beIN SPORTS 1 kanalında canlı yayınlanacak.

Trabzonspor - Antalyaspor Muhtemel 11’ler…

Trabzonspor - Antalyaspor Muhtemel 11’ler…

Trabzonspor: Uğurcan, Dorukhan, Vitor Hugo, Ahmetcan, Denswil, Siopis, Hamsik, Bakasetas, Visca, Djaniny, Cornelius

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Kudryashov, Güray, Fernando, Poli, Doğukan, Luiz Adriano, Ndao, Haji Wright

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın