Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor 1-0 Gençlerbirliği

Trabzonspor 1-0 Gençlerbirliği

Fatih
22.11.2015 - 18:37
İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig'de 12. hafta karşılaşmalarında sahasında Gençlerbirliği'ni konuk eden Trabzonspor, rakibini uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-0 mağlup etti.

Bordo-mavililer, Şota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde ilk maçına çıktı. Trabzonspor'u en son 2001-2002 sezonunda çalıştıran ve gençlik geliştirme teknik sorumlusuyken Arveladze'nin ayrılmasının ardından geçici olarak takımın başına getirilen Tekelioğlu, 14 yıl aradan sonra Hüseyin Avni Aker Stadı'nda görev yaptı.

Teknik direktör Tekelioğlu, geçen hafta Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olunan karşılaşmanın ilk 11'ine göre Gençlerbirliği maçında 5 farklı isime görev verdi.

Bordo-mavili takımda, kart cezalısı Douglas Franco Teixeira, sözleşmesini fesheden Kevin Constant kadroda yer almazken Oscar Cardozo, Mehmet Ekici ve Erkan Zengin, Tekelioğlu tarafından yedek kulübesinde oturtuldu. Mustafa Yumlu, Dame N'Doye, Alper Uludağ, Marko Marin ve Sefa Yılmaz ise 11'de görev alan isimler oldu.

Goal

Kaynak: http://www.goal.com/tr/match/trabzons...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın